Aan het IJ | The Wing

Amsterdam Construction started
€ 1,695,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 74 (1 available)
 • Living area 183 m²
 • Number of rooms 4

Project Aan het IJ | The Wing

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

The Wing ligt op een unieke plek, tussen het dynamische Schegpark en het groene, centrale buurtplein in. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur. Aan het Schegpark ligt ook de algemene tuin van The Wing. Zo geniet elke bewoner van deze unieke spot, met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. De tuin is fraai ontworpen door landschapsarchitect Paul Plambeck van Buro Sant en Co, met onder andere een grote karakteristieke boom, diverse grassen en bloeiende planten, een pad en een betonnen maatwerk zitmeubel.

Fraaie architectuur
The Wing heeft een opvallende plooiing in het gebouw. Niet voor niets koos de architect voor deze vorm. De vorm kwam voort uit de locatie, aan het Schegpark en met zicht op het IJ. Dan wil je zoveel mogelijk uitzicht creëren. Buiten naar binnen halen, dat was het idee van Paul Stavert van Powerhouse Company. De horizontale lijnen benadrukken de zwierigheid van de balkons, die speels wisselen tussen rechte en afgeronde hoeken. Bovendien verspringt de gevel, waardoor op bepaalde plekken het balkon extra diep is.
The Wing heeft iets Italiaans, door het gebruik van onder andere natuursteen in de gevel, en dat was precies wat de architect van Powerhouse wilde…

Stijlvolle binnenkomer
Bij een gebouw en plek als dit past stijlvol binnenkomen. En twee entrees, om rust en ruimte te kunnen waarborgen aan bewoners én bezoekers. De centrale hallen worden stijlvol afgewerkt met witte stucwerk wanden, design verlichting en houten details. Aan de wanden hangt kunst, wat speciaal voor The Wing geschilderd zal worden. De voordeuren van de appartementen liggen aan de centrale vide. De vide is een prachtige blikvanger, met een bijzondere lichtinval door het glazen dak.

Uniek uitzicht
Ieder appartement in The Wing heeft een balkon of dakterras. En hoe hoger je komt hoe groter de terrassen. En in het ontwerp is veel glas opgenomen zodat je buiten echt naar binnen haalt. De kers op de taart zijn de appartementen en penthouses op de hogere woonlagen met panoramische vergezichten. Uniek is het uitzicht van de 3- en 4 kamerappartementen aan het Schegpark. Een deel van deze appartementen kijkt zelfs op EYE filmmuseum en het IJ!

Woningtypologie
The Wing is een veelzijdig gebouw met een grote diversiteit aan woningtypen.
De 2-kamerappartementen, die variëren van circa 57 tot 69 m2, liggen op de begane grond t/m de 5e verdieping, aan de achterzijde van het gebouw, sommige aan het fraaie buurtplein. De 3- en 4- kamerappartementen liggen verspreid door het gebouw, in hoogte - van de BG t/m de 6e verdieping - en oriëntatie - aan het Schegpark, het buurtplein of een van de fraaie tussenstraatjes. Ben je op zoek naar een appartement met 4 slaapkamers? Daar zijn er slechts twee van, op de 5e en 6e verdieping…

The Wing telt twee penthouses, met een woonoppervlakte van 183 en 211 m2, in de rechterflank van het gebouw. Indrukwekkend zijn de dakterrassen en het uitzicht!

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Start sale July 2019
Start construction November 2019

Residential property types

Of the 74 houses in this project 1 is available

 • Type P

  Penthouse € 1,695,000 v.o.n.
  • living area 183 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Aan het IJ | The Wing (Bouwnr. 76) 183 m² living area 4 rooms € 1,695,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings