Riverfront

Amsterdam Sale started
From € 455,000 to € 2,610,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 121 (58 available)
  • Living area 53 to 260 m²
  • Number of rooms 2 to 6

Project Riverfront

Living at the Riverfront

Altijd al rustig willen wonen aan een vaarwater met een weids uitzicht over een prachtig park? In het trendy Amstelkwartier, tussen Amsterdam-Zuid en Watergraafsmeer in, kan het! Hier wordt het exclusieve wooncomplex Riverfront Residences gebouwd. Dit luxe project, dat letterlijk aan de rivier de Amstel ligt, bestaat uit 3 exclusieve penthouses, 14 dubbele benedenwoningen en 42 appartementen. Het bureau Office Winhov architecten maakte het ontwerp voor de woningen op deze bijzondere locatie aan de Amstel.

Omringd door natuur en water kunt u hier heerlijk verblijven in een hippe wijk, die nog volop in ontwikkeling is. De ligging aan de Amstel met de nabijheid van het centrum en het groen van het aangelegde Park Somerlust, maakt Riverfront Residences een toplocatie. Hier wordt het beste van twee werelden gecombineerd met de luxe en het comfort van de woningen zelf.

De luxe afgewerkte en zeer comfortabele penthouses, dubbele benedenhuizen en appartementen van Riverfront Residences liggen verspreid over de vijf verdiepingen van de vier palazzo.

Op de toplaag bevinden zich de drie penthouses, variërend in grootte van ruim 185 m2 tot maar liefst 258 m2. Ieder penthouse heeft één of twee eigen zonnige dakterrassen, vanwaar u een waanzinnig uitzicht heeft over de Amstel, het park en richting het bruisende centrum.
Daarnaast bevindt zich op de vierde verdieping nog een exclusief appartement van ruim 190 m2, met een prachtige buitenruimte uitkijkend over de Amstel.

Op de begane grond van de Riverfront Residences bevinden zich de veertien dubbele
benedenhuizen, variërend in grootte van 128 m2 tot 223 m2. Dankzij de ligging op de half­ verdiepte garage hebben alle woningen een verhoogd terras en beschikken de meeste woningen ook over een ruime achtertuin. Ideaal voor een zonnige borrel na het werk. Ook geniet u bij 12 van de 14 dubbele benedenwoningen over een voortuin met eigen ingang.

Verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich de 42 appartementen: van praktische studio’s van 55 m2 tot royale appartementen van maar liefst 156 m2. Alle woningen beschikken over minimaal een balkon en sommige appartementen hebben er zelfs twee. Het uitzicht zal u als heerlijk rustgevend ervaren: op de binnentuinen, de Amstel of Park Somerlust.

Altijd plek voor uw auto, fiets of scooter
Vanzelfsprekend beschikken de vier gebouwen in Riverfront Residences over een luxe entreehal en liftvoorziening, ruime inpandige berging(en) in de woningen, overdekte parkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsenstallingen. Naast de luxe, het wooncomfort en de herkenbare kwaliteit zijn de Riverfront Residences nagenoeg energieneutraal – een plek dus waar iedere Amsterdammer of expat zich prettig zal voelen. Op deze uitzonderlijke mooie plek aan de Amstel kunt u heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

Photos

360° photos and video

360° photos
Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale November 2019

Residential property types

Of the 121 houses in this project 58 are available

Selling agents

Lunshof Makelaardij Amsterdam

Available tomorrow from 9:00
Call 020-5755505

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Available tomorrow from 9:00
Call 020-345 8 345

Eefje Voogd Makelaardij

Available by phone until 23:45
Call 020-3050560

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings