LEVEN IN LIFE - Amsterdam Houthaven

Amsterdam Handover started
From € 995 to 1,855 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 59 (none available)
 • Living area 61 to 86 m²
 • Number of rooms 2

Project LEVEN IN LIFE - Amsterdam Houthaven

In het hart van de Houthaven is LIFE verrezen. Een prachtig en nieuw complex met 59 vrije sector huurappartementen voor betrokken 50-plussers. Voor mensen die zorgen voor en geven om elkaar. Die samen volop in het leven staan.

Vrij wonen met uitzicht op het water
LIFE is nieuw gebouwd op het levendige Revaleiland in de Houthaven. Een moderne nieuwe stadswijk aan het IJ. Met groene parken, belangrijke voorzieningen en de gezellige Spaarndammerbuurt om de hoek. In LIFE komt een mix van appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin.

Moderne appartementen met veel lichtinval
De 59 vrije sector huurappartementen variëren van 61 tot 87 m2 en beschikken allemaal over een eigen terras of balkon met uitzicht over de gracht en/of de binnentuin. Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een open keuken met inbouwapparatuur van het merk Siemens. De luxe badkamer is volledig ingericht en is voorzien van een douche, toilet, dubbele wastafel en tegelwerk. De verdiepingshoogte is met 2,90 meter extra hoog en dat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.
De woningen zijn zo ontworpen dat ze levensloopbestendig zijn en meegroeien met een mogelijke zorgvraag of het gebruik van bijvoorbeeld een rollator.

Huurkorting
Nu met tijdelijke huurkorting van € 400,- per maand gedurende de eerste twee jaar! De huurprijzen zijn tijdelijk van € 995,- tot € 1.475,- per maand. De huurkorting, bij wijze van kwartiermakerspremie gaat in op de dag van sleuteloverdracht. Uw inkomen toetsen wij op de huurprijs in 2022. De genoemde huurprijzen zijn voor een periode van 2 jaar (tot in 2022) en exclusief servicekosten.

Parkeren
In de parkeergarage onder het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Heel comfortabel, uit de auto, direct met de lift of de trap naar uw appartement.

Schitterend wonen in de Houthaven van Amsterdam.
Op de plek waar vroeger vrachtschepen van over de hele wereld hun hout losten, ontstaat nu een prachtig nieuw stuk Amsterdam. Hier woont u vrij aan het water, maar bent u ook zo in het centrum van Amsterdam of in de gezellige Spaarndammerbuurt.

Bereikbaarheid & voorzieningen
In het gebouw van LIFE is een apotheek, huisarts en fysio gevestigd. Op loopafstand vindt u onder andere supermarkten en andere winkels voor dagelijkse boodschappen, restaurants en koffietentjes, Westerpark en de pont naar Noord. De bussen 22 en 48 naar het Centraal Station en Sloterdijk. de Ring A10 is meer dan snel te bereiken mede dankzij de nieuwe Spaarndammertunnel.

50+
Reageren als u nog geen 50+ bent heeft helaas geen zin.

Inkomensvoorwaarde
Om in aanmerking te komen voor een woning toetsen wij uw inkomen en stellen daarbij de volgende eisen:
Het bruto maandinkomen is minimaal gelijk aan 3,5 x de kale huurprijs. Daarbij is het goed om te weten dat wij uw inkomen toetsen aan de huurprijs in 2022 (dus zonder de huurkorting). Het inkomen van de partner wordt voor 75% meegerekend. Voorbeeld: bij een kale huurprijs van € 1.000,- is het benodigde minimum bruto maandinkomen vastgesteld op een bedrag van € 3.500,- .

Bel ons voor een bezichtiging en we laten u de appartementen graag zien.

Photos

Surroundings

De vernieuwde Spaarndammerbuurt
De Houthaven en de Spaarndammerbuurt zijn samen een geheel geworden en voegen zich rondom het groene Houthavenpark. Dankzij de opening van de Spaarndammertunnel is de Spaarndammerdijk veel rustiger en veiliger geworden. Bewoners van de Houthaven kunnen te voet via het mooie park winkelen in de Spaarndammerbuurt of er iets eten of drinken in de gezellige horeca.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: handover started
Start construction December 2017
Start sale January 2020
Start delivery January 2020

Residential property types

Of the 59 houses in this project none are available

 • 2-kamer kopappartement

  Apartment with shared street entrance From € 995 to 1,855 p/mo.
  • living area 61 to 86 m² Living area
  • number of rooms 2 rooms
  No houses available
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

LEVEN IN LIFE - Amsterdam Houthaven

From € 995 to 1,855 p/mo.