Libau Eiland

Amsterdam Sale started
From € 474,393 to € 1,024,614 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 69 (2 available)
  • Living area 75 to 159 m²
  • Number of rooms 3 to 6
  • Plot size 999 m²

Project Libau Eiland

Op dinsdag 22 juni start om 10:00 uur de online verkoop van de 69 woningen op Libau Eiland in de Houthaven.
Op Libau Eiland in Houthaven ademt alles de sfeer van stoere houtloodsen. Met een wat lagere bebouwing dan op de andere eilanden, met houten gevels, schuine daken en met veel grijs- en bruintinten verwijst Libau Eiland onmiskenbaar naar de oorspronkelijke houthaven, waar ooit de schippers hun duwbakken met hout aanlegden langs de lange kades. De natuurlijke materialen en kleuren geven een gevoel van warmte, rust en vertrouwdheid. Op Libau Eiland gaat zo een aangename, gemoedelijke woonsfeer heersen. Het straatprofiel is intiem, met evengoed een royaal uitzicht op de lucht. Water alom. Op Libau Eiland woon je kleinschalig, maar toch stedelijk.
Vanaf 22 juni zijn alle documenten te bekijken op de project website en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? De woningzoeker staat nu online en helpt je bij jou keuze. Bereid je alvast voor!

Photos

Surroundings

De Houthaven is een gebied met een rijke historie. Dé nieuwe buurt van Amsterdam. Ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu wordt het gebied getransformeerd tot een levendige groene eilanden-wijk. Een woon- en werkgebied met een grote diversiteit aan gebouwen en gebruikers. Het gebied krijgt het karakter van een echte Amsterdamse wijk.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale June 2021
Expected delivery March 2024

Residential property types

Of the 69 houses in this project 2 are available

Selling agent

Lunshof Makelaardij Amsterdam

Available tomorrow from 9:00
Call 020-5755505

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Libau Eiland

From € 474,393 to € 1,024,614 v.o.n.