Ugchelen Buiten Veld G

Apeldoorn Sale started
From € 424,500 to € 645,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 19 (none available)
  • Living area 135 to 173 m²
  • Number of rooms 5 to 6
  • Plot size 275 to 518 m²

Project Ugchelen Buiten Veld G

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. In de wijk vindt u veel groene bosschages en hagen. Er staan ook veel oude bomen die voor een serene rust zorgen. Zij sluiten aan op de grotere bosgebieden in de directe omgeving. Hierdoor lijkt het alsof het bos de wijk in komt!

De woningen in veld G van Ugchelen Buiten worden gekenmerkt door hun jaren ’30 architectuur. De architecten van Roggeveen & Piso Architecten hebben de woningen als het ware toegevoegd aan de oude bomen in de wijk zodat het lijkt alsof de wijk er altijd al is geweest. Dankzij al dat groen kunt u in uw
eigen huis genieten van de natuur en het buitenleven! Het buitengevoel kunt u nog een extra dimensie geven door een interieurontwerp dat gericht is op buiten. Kenmerkend daarvoor is het gebruik van een beperkt palet van natuurlijke materialen en veel groene planten. Hiermee haalt u de natuur naar binnen en maakt u buiten optimaal voelbaar, in uw eigen huis!

In veld G van Ugchelen Buiten worden 19 woningen gerealiseerd. Ze liggen in het rustige, noordwestelijke deel van de wijk die prachtig grenst aan bestaand groen. Het zijn 7 vrijstaande villa’s en 12 twee-onder-een-kapwoningen.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale February 2019

Residential property types

Of the 19 houses in this project none are available

Selling agent

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Available by phone until 17:00
Call 055-5777107
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Ugchelen Buiten Veld G

From € 424,500 to € 645,000 v.o.n.