Loolaan, Signatuur De Dame te Apeldoorn

Apeldoorn Construction started
€ 525,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 15 (1 available)
 • Living area 123 m²
 • Number of rooms 3

Project Loolaan, Signatuur De Dame te Apeldoorn

STIJLVOL WONEN IN SIGNATUUR DE DAME
Droomt u van een royaal en luxueus appartement in een groene omgeving? Maak dan uw dromen waar in Signatuur De Dame.

Aan de statige Loolaan in Apeldoorn bouwen wij speciaal voor u veertien luxe villa appartementen en een penthouse. Prachtig gelegen naast de bossen van Paleis Het Loo en op loopafstand van het gezellige Apeldoornse stadshart. Signatuur De Dame is onderdeel van Signatuur Loolaan. Het is het middelste, hoogste en állerlaatste appartementengebouw dat in verkoop komt. In Signatuur de Dame krijgt stijlvol wonen een nieuwe dimensie.

Signatuur bestaat uit drie prachtige gebouwen met luxe appartementen: De Rokade, De Kroon en De Dame. De architectuurstijl van Friso Woudstra grijpt terug naar het verleden en past perfect in de stijl van de koninklijke Loolaan in Apeldoorn. De Dame biedt veertien luxe villa appartementen en een riant penthouse, verdeeld over 7 woonlagen. De architectuur van het statige gebouw past naadloos in de groene omgeving van de Loolaan.

Signatuur Loolaan tussen Grote Kerk en Paleis het Loo, wordt gerealiseerd door Ter Steege Bouw Vastgoed. Een ambitieus bouwproject waar royaal en luxueus wonen in het groen een nieuwe dimensie krijgt. Ruime villa appartementen met standaard drie slaapkamers en woonoppervlakken van 123 m² tot 239 m².

De lichte vierkamerappartementen hebben allemaal een royale buitenruimte van 15 – 40 m² en beschikken standaard over twee parkeerplaatsen. De combinatie van de stijlvolle architectuur, uitgesproken materiaalkeuze en de exclusieve locatie maken het wonen in Signatuur Loolaan heel bijzonder.

Door duurzame materialen, optimale isolatie, een warmtepomp voor de vloerverwarming en vloerkoeling voldoen we aan de modernste eisen. De Dame is niet alleen mooi om te zien maar ook goed geïsoleerd en volledig gasloos. Met de gelijkmatige warmte of koelte van de vloerverwarming woont u straks comfortabel in een energiezuinige woning. Bijzonder is de solarcarport met maar liefst 150 zonnepanelen!

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Now
Start sale November 2019
Start construction May 2020
Expected delivery July 2021

Residential property types

Of the 15 houses in this project 1 is available

 • type 1

  Apartment with shared street entrance € 525,000 v.o.n.
  • living area 123 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Loolaan (Bouwnr. 1) 123 m² living area 3 rooms € 525,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Loolaan, Signatuur De Dame te Apeldoorn

€ 525,000 v.o.n.