Molenweg Buggenum

Buggenum
From € 270,000 to € 302,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 8 (6 available)
 • Living area 100 to 110 m²
 • Number of rooms 5 to 7
 • Plot size 391 to 400 m²

Project Molenweg Buggenum

Buggenum biedt de bewoner zowel de rust van een klein dorp aan de Maas alsmede de gezellige drukte en voorzieningen van de stad Roermond, welke op een steenworp afstand gelegen is. Buggenum maakt deel uit van de herindelingsgemeente Leudal. Bijzonder in deze gemeente is het grote natuur- en bosgebied Leudal waaraan de gemeente haar naam ontleent. Ook de afzonderlijke dorpskernen beschikken over veel groen. Het vlakbij gelegen natuurgebied Leudal is een natuurgebied van zo'n 900 ha waarvan een groot deel als reservaat beheerd wordt door Staatsbosbeheer. Het gebied staat bekend om haar diverse beekdalen, landduinen en bosvennen. Door het gebied stromen de Leubeek en de Zeilsterbeek. Naast het gevarieerde natuurschoon bestaande uit loof- en naaldbomen, heidegebied en droge graslanden is ook de fauna in het Leudal zeer gevarieerd. Zo zijn er vossen en herten te vinden en komen er veel verschillende vogelsoorten voor, waaronder minder alledaagse verschijningen als zwarte en groene spechten, goudvinken, gele kwikstaartjes, sperwers en boomvalken. Bovendien is de ijsvogel een veel geziene bewoner van het Leudal. Het Leudal is een populair wandelgebied.Onder andere het Peellandpad loopt dwars door het natuurgebied, maar er zijn ook kortere wandelroutes te vinden waarvan een aantal gemarkeerd is met gekleurde paaltjes. Verder lopen er ruiterpaden door het gebied en fietspaden als onderdeel van het fietsknooppuntennetwerk.

DE GROEIWONINGEN
Een groeiwoning is een woning die gebouwd kan worden in stapjes maar waarbij de basiswoning al een goede en degelijke woning is die voldoet aan de woonwensen van deze tijd. Jonge mensen zijn buitengewoon goed in dromen, maar vaak hebben zij (nog) niet de financiële mogelijkheden om direct een droomhuis voor het leven te bouwen. Bovendien zijn er meestal nog geen kinderen in het spel, dus waarom direct een grote woonkamer of 4 slaapkamers? In dergelijke situaties is een groeiwoning een hele mooie oplossing. Hoe ideaal is het dan dat je een woning hebt die nog mogelijkheden genoeg biedt om in de toekomst mee te groeien in je gezinssituatie of financiële mogelijkheden. Zelfs de tuin kan meegroeien, zo is het namelijk mogelijk circa 20 meter extra te huren aan de achterzijde van het perceel.
KOOPPRIJS € 270.000,-- V.O.N.

DE LEVENSLOOPGESCHIKTE WONINGEN
Deze woningen zo zijn gebouwd dat de bewoners erin kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap. Om tot een levensloopbestendige woning te komen, worden bepaalde voorzieningen aangebracht, die (in een latere levensfase) gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een inloopdouche, bredere deuren of het weglaten van drempels. Lichamelijke klachten zouden geen reden meer zijn om te verhuizen aangezien de woningen hierop zijn aangepast. Zo kunt u altijd in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.
KOOPPRIJS VANAF € 293.500,-- V.O.N.

360° photos and video

Residential property types

Of the 8 houses in this project 6 are available

 • Groeiwoningen

  Double house € 270,000 v.o.n.
  • living area 100 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Molenweg (Bouwnr. 1) 100 m² living area 5 rooms € 270,000 v.o.n.
  Molenweg (Bouwnr. 2) 100 m² living area 5 rooms € 270,000 v.o.n.
  Molenweg (Bouwnr. 3) 100 m² living area 5 rooms € 270,000 v.o.n.
  Molenweg (Bouwnr. 4) 100 m² living area 5 rooms € 270,000 v.o.n.
 • Levensloopgeschikte woningen

  Double house From € 293,500 to € 302,000 v.o.n.
  • living area 110 m² Living area
  • number of rooms 7 rooms
  House Living area Rooms Price
  Molenweg (Bouwnr. 1) 110 m² living area 7 rooms € 293,500 v.o.n.
  Molenweg (Bouwnr. 2) 110 m² living area 7 rooms € 302,000 v.o.n.

Selling agent

Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij

Available by phone until 17:30
Call 0475 310040
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Molenweg Buggenum

From € 270,000 to € 302,000 v.o.n.