Zuidhaven, De Zuid

Den Haag Sale started
From € 490,000 to € 1,500,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 35 (5 available)
  • Living area 88 to 222 m²
  • Number of rooms 3 to 5
Eyecatcher Zinderend wonen in exclusieve appartementen aan zee!

Open House

  1. Friday, October 23 from 12:00 PM to 2:00 PM
  2. Friday, November 6 from 12:00 PM to 2:00 PM
  3. Friday, November 20 from 12:00 PM to 2:00 PM
  4. Friday, December 4 from 12:00 PM to 2:00 PM
  5. Friday, December 18 from 12:00 PM to 2:00 PM

Project Zuidhaven, De Zuid

Zinderend wonen aan zee: ZUIDHAVEN, DE ZUID SCHEVENINGEN

De bouw is gestart!

INFORMATIE LOODS
De InfoLoods De Zuid is weer GEOPEND: u bent van harte welkom op vrijdagen (ONEVEN WEKEN) van 12.00 tot 14.00 uur.
Vanzelfsprekend kunt u contact opnemen met één van de makelaars voor meer informatie.

Waar? Op De Zuid, op het voormalige Norfolk­terrein rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

Het hele jaar rond genieten van zee, strand en duinen. Wonen in ZuidHaven is een permanent vakantiegevoel ervaren. Vanuit je woning wandel je zo door de duinen het rustige Zuiderstrand op. Om de herfststorm te trotseren of om lekker lui te lezen in de zomerzon. Aan het Zuiderstrand grenst het prachtige Westduinpark. Dit natuurgebied met fiets- en wandelpaden strekt zich helemaal uit tot aan Hoek van Holland. Heb je trek na je wandel- of fietstocht, dan kun je natuurlijk terecht op een van de gezellige terrasjes van de visrestaurants aan de Scheveningse haven. Ook het bruisende Noorderstrand met de pier, het Kurhaus en de Palace Promenade bevindt zich op slechts een steenworp afstand.

Het aanbod is zeer divers. Aan de Houtrustweg en de kade van Derde Haven komt een woongebouw van vier tot zes woonlagen met 60 comfortabele appartementen. Aan de kadezijde komen in de plint van het gebouw, minimaal vier commerciële ruimten. In het beschutte binnengebied worden negen royale eengezinswoningen gerealiseerd.
Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

APPARTEMENTEN TE KUST EN TE KEUR

Het karakteristieke gebouw ZuidHaven is een ontwerp van verschillende architecten. ZuidHaven biedt ruimte aan 60 exclusieve koopappartementen verspreid over zes woonlagen. Er is een grote diversiteit aan woningtypes. De oppervlakten variëren van 88 m² en het grootste penthouse telt maar liefst 222 m².

Veel appartementen in ZuidHaven beschikken zowel aan de binnenzijde als aan de kadekant (Derde Haven) over een fijn balkon. De buitenruimtes aan de havenzijde zijn geheel of gedeeltelijk afsluitbaar met glazen panelen. Het merendeel van de appartementen aan de Derde Haven is voorzien van een erker. De appartementen zonder erker zijn voorzien van een vouwpui in de woonkamer. Met deze vouwpui is de gevel geheel of gedeeltelijk te openen en worden binnen en buiten optimaal met elkaar verbonden. Zo kun je de gehele dag optimaal uit de wind genieten van de zon.

De op de 4e, 5e en 6e verdieping gelegen appartementen zijn uitgerust met een extra hoog plafond wat een mooi ruimtelijk effect geeft en voor een maximale lichtinval zorgt. Zo haal je nog meer de zon in huis. De appartementen aan de Houtrustweg beschikken over een terras op de zonzijde. Prachtig uitzicht over de duinen en de zee heb je vanuit de appartementen gelegen van de 3e verdieping.

Jouw woonwensen in vervulling
Van buitenaf gezien vallen vooral de grote raampartijen en de royale buitenruimten op. Alle appartementen zijn al in de basis voorzien van een SieMatic keuken die je in overleg kan afstemmen op jouw wensen. In de brochure vind je hier meer informatie over. Zo kun je jouw woning geheel op jouw persoonlijke wensen en behoeften afstemmen. De makelaar kan je precies informeren over de mogelijkheden.

Bekijk ook eens de mooie projectwebsite om kennis te maken met ZuidHaven!

Photos

360° photos and video

360° photos
Video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale July 2018
Expected delivery July 2021

Residential property types

Of the 35 houses in this project 5 are available

Selling agents

Frisia Makelaars

Available tomorrow from 8:45
Call 070-3420101

Nelisse Makelaarsgroep

Available tomorrow from 9:00
Call 070-3501400
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings