De Havenmeester

Doesburg Sale started
From € 525,000 to € 562,570 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 13 (4 available)
  • Living area 102 to 176 m²
  • Number of rooms 3 to 5
  • Plot size 155 to 188 m²
Eyecatcher De Havenmeester; stoer, eigentijds en bijzonder op een fraaie locatie

Project De Havenmeester

NOG ENKELE EENGEZINSWONINGEN BESCHIKBAAR! NU TIJDELIJK BIJ AANSCHAF VAN EEN WONING EEN WAARDECHEQUE VAN €7.500 VOOR JOUW NIEUWE KEUKEN OF BADKAMER.

Heb jij als eens gedacht aan de aankoop van een nieuwbouwwoning? Een nieuwbouwwoning kent veel voordelen ten opzichte van een bestaand huis!

Denk bijvoorbeeld aan:
- Nieuwbouw koop je vrij op naam (v.o.n.): je betaalt geen overdrachtsbelasting en ook de notaris- en kadasterkosten voor de overdracht zijn inbegrepen in de koopprijs.

- Een nieuwbouwhuis voldoet aan de laatste bouwvoorschriften. Hierdoor is je huis super goed geïsoleerd, aardgasvrij en voorzien van diverse andere duurzame maatregelen. Kortom je bent helemaal voorbereid op de toekomst!

- Bij een nieuwbouwwoning heb je in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten, daarnaast geeft de aannemer ook nog garantie op het huis!

- Een nieuwbouwwoning is helemaal naar eigen smaak af te werken.

Dit zijn zo maar enkele voordelen. Wil je meer weten over de gezinswoningen in het project “De Havenmeester in Doesburg” maak dan vrijblijvend een afspraak, er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

De Havenmeester is stoer, eigentijds en bijzonder. Prachtig gelegen aan de Oude IJssel, met het historische centrum van Doesburg vlakbij. Wat een meesterlijke plek om te wonen!

EEN AMBITIEUS PLAN OP EEN FRAAIE LOCATIE
In nieuwbouwplan de Havenmeester van ontwikkelaar Van Wijnen komen lef, visie en ambitie samen in een plan dat inspireert en intrigeert.

De Havenmeester is het kleinste nieuwbouwproject op de locatie ‘Koppelweg’ in Doesburg. Een voormalig bedrijventerrein, dat stapsgewijs wordt herontwikkeld naar woningbouw. Het perceel aan de Oude IJssel biedt ruimte aan zeven royale drielaagse familiehuizen en zes gelijkvloerse patiowoningen, ideaal voor senioren.

De woningen zijn ontworpen door COURAGE architecten

WELKOM IN HANZESTAD DOESBURG
Ontdek, beleef en geniet

Doesburg, prachtige Hanzestad aan de IJssel. De oude vestingstad met zijn goed bewaarde historie en fraaie natuur vraagt erom ontdekt te worden.

Als je door het oude centrum van Doesburg wandelt, word je meteen gegrepen door de rijkversierde gevels, monumentale panden en middeleeuwse straatjes. De mix met moderne architectuur, knusse boetiekjes, kleine speciaalzaken, fijne restaurants en gezellige terrassen zorgt voor een aangenaam verblijf. Zeker als je ook gaat struinen door de natuur die nooit ver weg is. Wie Doesburg bezoekt komt graag nog eens terug om te ontdekken, te beleven en te genieten.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!
Powered by: ten Hag makelaars & Thoma Post makelaars

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale December 2021

Residential property types

Of the 13 houses in this project 4 are available

Selling agent

Nieuw Wonen Achterhoek

Available Monday from 9:00
Call 085-0801590
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Havenmeester

From € 525,000 to € 562,570 v.o.n.