Zelf bouwen in De Vrije Wilg

Dordrecht Construction started
From € 220,000 to € 287,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 12 (9 available)
  • Living area 80 to 120 m²
  • Number of rooms Unknown
  • Plot size 219 to 465 m²

Project Zelf bouwen in De Vrije Wilg

24 zelfbouwkavels aan de rand van Dordrecht en ’t groen.
Een vrijstaand huis zoals jij het wilt hebben? Het kan met een zelfbouwkavel in de Vrije Wilg in Dordrecht. Op de grote kavels heb je volop ruimte voor een woning van één tot vier bouwlagen! Je bepaalt zelf het ontwerp en de indeling van jouw droomhuis.

De mooiste woning maak je zelf
Als zelfbouwer heb je maximale invloed op de bouw van je eigen woning. Jij bepaalt wat er gebouwd wordt en met welke partijen (architect, adviseurs, aannemer) je samenwerkt. Ga je de hoogte in of benut je de breedte? Wil je enkel duurzame materialen verwerken in je gevel? Of juist veel glas? Bouw je een open serre aan je woonkamer of liever een grote dakkapel boven? Jij ontwerpt, beslist en bouwt, want de mooiste woning maak je zelf!

Weten wat je moet doen?
Bij zelfbouw komen veel dingen op je af. Je hebt vast veel vragen. Daarom zijn wij er om je te begeleiden en met je mee te denken. We bieden een uitgebreid netwerk welke je altijd kan benaderen om meer te weten te komen over duurzaamheid, hypotheken, bouwkosten, architecten en nog veel meer. En als je er niet uitkomt dan kun je ons natuurlijk ook om advies vragen. Als je benieuwd bent hoe het precies werkt, kijk dan verder op is het aanbod?
Het project in Dordrecht telt 24 kavels, opgesplitst in twee verkoopfases. Per juni start de verkoop van 12 kavels in Fase 1 (zie afbeelding). De kavels hebben verschillende groottes en zijn bestemd voor vrijstaande woningen. Op elke kavel geldt dat je vrijstaand kan uitbouwen.

Heb je interesse in een kavel, schrijf je dan bij ons in. We houden je op de hoogte over het project en de planning. Laat ons ook alvast weten in welke kavel je geïnteresseerd bent. De verkoop start in juni 2018. Je moet rekening houden dat je het rest van het jaar nodig hebt om jouw ontwerp te maken en jouw bouwvergunning aan te vragen. Vanaf begin 2019 kun je dan starten met bouwen.

Duurzaam
Een ding staat vast, we gaan bij De Vrije Wilg gasloos de toekomst in! Jouw kavel krijgt een alternatieve energiebron (warmtelus), zodat jij jouw woning op een andere manier kan verwarmen dan met gas. Een voorsprong, ook voor je portemonnee.

Kavels in De Vrije Wilg: een vast product met een vaste prijs!

• Je ontwerpt zelf je eigen huis met duidelijke regels, ook voor je buren
• Hout en groen voeren de boventoon in de wijk
• Gasloos is de toekomst. Je kavel is inclusief een zogeheten warmtelus
• Vergunningsvrij uitbouwen op de begane grond
• We helpen je op weg met onze koperscoach en ons netwerk

Er zijn kavels vanaf € 197.500,- voor 325m2.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Start construction February 2019
Start sale November 2019

Residential property types

Of the 12 houses in this project 9 are available

Selling agent

HuisPortaal.nl

Available by phone until 17:30
Call 085-782 0000
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Zelf bouwen in De Vrije Wilg

From € 220,000 to € 287,500 v.o.n.