Overkamp fase 3

Dordrecht
From € 346,500 to € 655,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 55 (52 available)
  • Living area 100 to 161 m²
  • Number of rooms 3 to 4

Project Overkamp fase 3

Wonen
De drie ranke woontorens die tegenover het Overkamppark in Dordrecht worden gerealiseerd maken onderdeel uit van het Gezondheidspark. Het Gezondheidspark wordt een bijzonder gebied. Een gebied waar wonen, sporten, winkelen en werken samen gaan.

De woningbouwlocatie Overkamppark neemt binnen het Gezondheidspark een bijzondere positie in. Vanwege het mooie uitzicht op het daadwerkelijke Overkamppark is het gebied met de drie woontorens hier ook naar vernoemd. Het vormt de overgang van het Gezondheidspark naar het gelijknamige groene Overkamppark. En langs deze locatie ligt een belangrijke toegangsweg richting de wijk Dubbeldam en een gedeelte van de wijk Sterrenburg. Kortom, een dynamisch gebied waar het uitzicht nooit zal vervelen!

Van de drie torens is de eerste inmiddels gerealiseerd, de tweede toren geheel verkocht en deze wordt opgeleverd medio 2020. De start verkoop van de derde en laatste toren is december 2019. Schrijf u nu in als geinteresseerde en we brengen u als eerste op de hoogte van de start verkoop!

Benieuwd naar wonen op hoogte?
Bezoek de modelwoning!

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 55 houses in this project 52 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings