Reeparq

Dordrecht Sale started
From € 689,000 to € 719,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 3 (3 available)
  • Living area 184 m²
  • Number of rooms 7
  • Plot size 411 to 499 m²

Project Reeparq

Reeparq, gesitueerd tussen het mooie Wielwijkpark en de karakteristieke Reeweg Zuid. Een plek om volop te genieten van alles wat de directe omgeving te bieden heeft. Een park om de hoek, verschillende winkels op 5 minuten afstand en een uitstekende aansluiting op de rijkswegen A 16 en A 15 via randweg N3. Kortom, genieten van een exclusief groene plek omringd door alle faciliteiten van de stad. Dat maakt wonen hier zo fijn.

Wat een geluk als je mag wonen op zo'n mooie plek, Met je achtertuin aan het water voelt het hier alsof je altijd op vakantie bent. Op deze verrassende stek ben je thuis in een van de vier vrijstaande en energiezuinige parkwoningen elk met twee eigen parkeerplaatsen. Duurzaam en geweldig ruim. Maar liefst zes slaapkamers vind je in deze exclusieve pareltjes. De indeling is praktisch en heeft natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden voor je eigen touch. Zie je jezelf al staan in je droomkeuken? Of heerlijk zonnen in je grote tuin aan het water?
Dit wordt jouw thuis!

De woningen beschikken naast de woonkamer aan de tuin/ parkzijde, over een woonkeuken aan de voorzijde, maar liefst 6 slaapkamers, 2 separate toiletten (begane grond en 1e verdieping) en een badkamer. Tevens beschikt elke woning over een inpandige berging. Elke woning voorziet in 2 parkeerplaatsen op eigen grond. Hiernaast krijgt elke woning een zogenaamde bezoekers parkeerplaats toegewezen.

De voortuinen zijn op het zuiden gesitueerd en de aan een kreek grenzende achtertuinen op het noorden. De woningen zijn aan de achterzijde richting het Wielwijkpark georiënteerd en kunnen met recht 'Parkwoningen' worden genoemd. Aan de overzijde van de kreek worden vrije kavels uitgegeven ten behoeve van zelfbouw (ca. 10 stuks), hierdoor zal het uitzicht veranderen, maar wel parkachtig blijven.

Vanuit de bouw worden de woningen o.a. voorzien in: een warmtepompinstallatie met ingebouwd buffervat, 6 stuks pv panelen (opgenomen in het pannendak), balansventilatie en vloerverwarming. Doelstelling is ten hoogste een EPC van 0,4.

Opleveringsniveau: zonder keuken (uiteraard wel met de nodige aansluitpunten), wanden behang klaar, spuitwerk plafonds, vloertegels in de sanitaire ruimten, evenals wandtegels en sanitair.

Start bouw: Als de financiering van de koper rond is, zal er gestart worden met de bouw van de woning. Dit staat los van het verkoopresultaat van de andere woningen. Met de bouw van kavel 1 wordt binnenkort gestart.
Dus: Kopen = Bouwen = Straks wonen !

Bouwtijd ca. 6 maanden

Uitgebreide verkooppresentatie is via ons kantoor beschikbaar.
Graag maken wij een persoonlijke afspraak hier op kantoor om u verder te informeren.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale March 2020

Residential property types

Of the 3 houses in this project 3 are available

Selling agent

ZOOMER Makelaardij

Available by phone until 17:30
Call (+31) 78 303 66 66
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Reeparq

From € 689,000 to € 719,000 v.o.n.