De Tuinen van Krispijn

Dordrecht Sale started
From € 299,500 to € 385,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 51 (51 available)
  • Living area 98 to 141 m²
  • Number of rooms 3 to 5
  • Plot size 117 to 267 m²

Project De Tuinen van Krispijn

De Tuinen van Krispijn bestaat uit 51 ruime en duurzame eengezinswoningen. Door de ruimte in en om het huis, geniet je hier van veel vrijheid. Iedere woning heeft een voortuin van maar liefst vier meter diep en een ruime, zonnige achtertuin. Heerlijk voor de kinderen of een zomerse barbecue.

Aan variatie geen gebrek in De Tuinen van Krispijn. Of je nu ruimte wilt voor een groot gezin, een klein huishouden of juist een levensloopbestendige woning zoekt. Voor iedereen is een woningtype beschikbaar. De keuken en badkamer zijn standaard inbegrepen en je woning wordt Tuinklaar opgeleverd!

De Tuinen van Krispijn kent een bijzonder groen thema. Alle woningen zijn energieneutraal. Fijn, want je woonlasten zijn daardoor laag. En wat te denken van de klimaatadaptieve tuin! Daarnaast kun je gratis gebruik maken van één van de twee deelauto's. Ontdek hier hoe zowel jij als de natuur wint als bewoner van een duurzame woning!

De Tuinen van Krispijn is ideaal gelegen. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en binnen tien minuten fietsen ben je in het historische centrum van Dordrecht. Ontdek de prachtige straatjes rondom het Statenplein en de Voorstraat. Voor een tussenstop kun je terecht bij één van de hippe koffietentjes aan de Grote Kerk of een gezellig terras aan het Groothoofd. Laat je verrassen door de diverse culturele instellingen, musea en brocante en antiekwinkels. Zoek je liever de rust op? Ga lekker wandelen of het water op in Nationaal Park De Biesbosch.

Met verschillende nieuwbouwlocaties heeft de wijk Oud-Krispijn zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Het meest in het oog springend is fase 1 ‘De Bloei van Krispijn’ aan de Patersweg. Lees de ervaringen van enkele nieuwe bewoners op de projectwebsite. En de ontwikkeling gaat verder. De huidige Patersweg wordt naar verwachting eind 2020 een brede
fietsstraat waarbij de auto te gast is. Dit maakt de buurt een fijne omgeving voor kinderen.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale July 2020

Residential property types

Of the 51 houses in this project 51 are available

Selling agents

Waltmann Makelaars

Available by phone until 17:30
Call (078) 613 43 11

OZP Makelaars

Available by phone until 17:30
Call 078-6351753
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings