Berckelbosch - Strauss

Eindhoven Sale started
From € 399,000 to € 525,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 37 (2 available)
  • Living area 148 to 172 m²
  • Number of rooms 5 to 6
  • Plot size 142 to 236 m²

Project Berckelbosch - Strauss

Het is tijd voor de verkoop van de volgende fase in Berckelbosch: Strauss! Deze fase bestaat niet alleen uit de kenmerkende jaren ’30 rij – en prachtige hoekwoningen, maar ook uit riante twee-onder-één-kap-woningen en luxe vrijstaande woningen. Laat je verrassen door de groene en vriendelijke woonomgeving en de ruimte van deze woningen. Interesse of meer informatie neem dan contact met ons op.

Photos

Surroundings

Perfecte ligging
Berckelbosch heeft het allemaal, met als extraatje de fijne ligging: pal aan de groene zone rond het kanaal, vlakbij natuurgebied Urkhovense Zeggen (met de kleine Dommel en de befaamde Collse watermolen die Van Gogh ooit schilderde), binnen tien fietsminuten van hartje stad en binnen tien autominuten van de snelweg(en). De woningen zelf voldoen ook aan de grootste woonwensen: ruime woningen mét tuin in een fijne, groene wijk met sociale cohesie.

Lekker bewegen
Buiten bezig zijn met gezin en buren? Ook dat heeft Berckelbosch in huis. Bij De Toeloop en door de wijk heen zijn speelplaatsen voor de kinderen. De kanaalkade wordt ontwikkeld om te fietsen, spelen en lekker in de zon te zitten, een plek om heerlijk te vertoeven. Je geniet van het wateruitzicht, en vaak ook van de trainingen van studentenroeivereniging Thêta die aan de andere kant haar boothuis heeft. Tennisvereniging De Doornakkers is vlakbij. De club heeft zo’n 500 leden en staat bekend als gezellig en sportief. Voetbalclub RKVV Tongelre bestaat al sinds 1920 en heeft diverse jeugd- en seniorenteams. Daar is ook PSV Foundation Academy met trainingen en maatschappelijke projecten thuis. De groenzone rond het Eindhovensch Kanaal is fijn om te wandelen, joggen, fietsen, wielrennen en roeien.

Groen, groen, groen
Rondom in het groen, zelf ook groen. Berckelbosch is bijzonder gebouwd, met ecologisch respect voor het vele volwassen groen van oudsher. Uitgangspunt voor de nieuwe wijk – die uiteindelijk rond de 950 woningen gaat tellen – is eveneens duurzaamheid: gasloos, sterke warmte- en geluidsisolatie, energiezuinige straatlantaarns, ruimte voor zonne-energie en een bijzonder lage EnergiePrestatieCoëfficiënt.

Van alle gemakken voorzien
Berckelbosch heeft alle voorzieningen in huis die je dichtbij nodig hebt. Hart van de wijk is De Toeloop. Dat omvat het buurtwinkelcentrum, met onder meer supermarkt en drogist, dat pal achter deelplan 4B ligt. Ertegenover is het SPIL-centrum voor onderwijs, sport en vrije tijd: basisschool De BoschAkker, kinderdagverblijf Korein Kinderplein, peuterspeelzaal PeuterPlaza, het consultatiebureau van ZuidZorg, sportzaal De Karpen, jongerenontmoetingsruimte van Welzijn Eindhoven en de buurtontmoetingsruimte.

Zorg in de buurt
Gezondheidscentrum SGE De Akkers aan de Generaal Cronjéstraat biedt alle benodigde eerstelijns zorg: fysiotherapeut, apotheek, huisarts, prikpost, podotherapeut, psycholoog en diëtist. Ook WIJEindhoven is er gevestigd. De twee Eindhovense topziekenhuizen Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis liggen op een minuut of tien met de auto.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale May 2019
Expected start construction March 2020

Residential property types

Of the 37 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Berckelbosch - Strauss

From € 399,000 to € 525,000 v.o.n.