Meer&Deel Vredeoord

Eindhoven Sale started
From € 280,000 to € 475,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 12 (9 available)
  • Living area 53 to 148 m²
  • Number of rooms 2 to 5
  • Plot size 50 m²

Project Meer&Deel Vredeoord

KOPERSVERENIGING meer&deel BOUWT DUURZAME WONINGEN MET VEEL BUITENRUIMTE

CPO meer&deel (op Vredeoord) biedt duurzame appartementen met gedeelde ruimtes en tuin aan op Vredeoord Eindhoven; de wijk wordt groen en duurzaam. Er zijn nog appartementen beschikbaar, de geschatte prijzen liggen tussen €265.000 tot €345.000 v.o.n. (incl. BTW) en de woningen variëren in gebruiksoppervlakte (GO) 53m2 - 83m2. Alle appartementen hebben uitzicht en beschikking over de gezamenlijke tuin, een grote gemeenschappelijke multifunctionele ruimte, logeerkamers en een fietsenberging per cluster.
Kortom, je krijgt veel kwaliteit voor een goede prijs!

CPO meer&deel (op Vredeoord) is een kopersvereniging: de vereniging van toekomstige bewoners is opdrachtgever van het duurzame nieuwbouwproject. De opzet van het plan ligt vast, de bestemmingsplanwijziging loopt en de vergunningsaanvraag wordt voorbereid. We gaan samenwerken in een bouwteam met een aannemer met CPO-ervaring. De planning is om najaar 2021 te starten met de bouw. De oplevering is gepland in het derde kwartaal van 2022.

meer&deel
De meer&delers is een groep mensen van 25-80 jaar die hun handen uit de mouwen steken om hun woondroom te realiseren! We geloven in de kracht van delen. Samen ontwikkelen we daarom 18 woningen en 21 appartementen op Vredeoord, op het bijzondere terrein van het hoofdkantoor Philips aan de Boschdijk. Op wandelafstand van het Philips De Jonghpark, op 5 minuten fietsen van Strijp- S en het centrum bereik je op de fiets in 10 minuten. Vredeoord is goed ontsloten via de snelweg, dus je bent ook snel de stad uit. Echt een unieke setting. meer&deel is een eigen initiatief, zonder winstoogmerk, het is een vereniging met een CPO plan (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap).

KERNWAARDEN
Op meer&deel is ruimte: ruimte om samen te ondernemen, ruimte voor de natuur, en bovenal: ruimte om te leven. We geloven in de kracht van delen, dat creëert een buurt waarin bewoners betrokken zijn bij elkaar en hun omgeving. Daarom gaan we op meer&deel voorzieningen met elkaar delen, zoals de tuin, een logeerkamer en deelauto’s. Daarnaast zijn meer&deel woningen duurzaam en worden in ieder geval opgetrokken uit natuurlijke, herbruikbare materialen. Dit zijn onze vier kernwaarden:
-Een gezonde balans tussen autonomie en verbinding. We willen graag een plek vormen waarin we samen kunnen zijn, maar wel met ruimte voor iedereen om zijn eigen ding te kunnen doen.
-Kracht van ons collectief. Als we met vereende krachten ervoor kunnen zorgen dat we op onderdelen iets kunnen bereiken wat individueel niet kan of omdat we betaalbaarder kunnen leven dan doen we dat.
-Ruimte voor het onbestemde. Bij voorkeur groeit onze leefomgeving op een organische manier en met een open eind. Constant wordt er toegevoegd, weggehaald of aangepast.
-Verantwoord en natuurlijk wonen. Het gebruik van natuurlijke/biobased (circulaire) materialen, bovengemiddelde energieprestaties, de duurzame watercyclus en de aandacht voor biodiversiteit is voor ons vanzelfsprekend.
Lees meer over onze kernwaarden:

HET CLUSTER
Het project bestaat uit 5 clusters, die elk weer bestaan uit appartementen en grondgebonden woningen. De grondgebonden woningen zijn momenteel niet meer beschikbaar in het plan, we hanteren een reservelijst voor geïnteresseerden. Het gebouw van de appartementen bestaat uit 2 of 3 bouwlagen. Op de begane grond komt een appartement type C dat levensloopbestendig is. Daarboven komen de appartementen type A en appartementen type B. In één cluster komt een lift, waardoor de appartementen A en B ook levensloopbestendig zijn. Het bovenste appartement heeft een kap. In het gebouw is voor ieder appartement een eigen berging opgenomen en een eigen balkon. Er zijn maximaal 2 appartementen per verdieping.

WE HALEN BUITEN NAAR BINNEN
De ligging van de appartementen is al bijzonder, maar de architectuur is dat zeker ook. De opvallende hoge ramen halen de omgeving als het ware naar binnen. Het geeft de appartementen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij de architectuur van nu. Verder worden de appartementen, passend bij de omgeving, bijzonder duurzaam, en krijgen een mooie afwerking waarbij aan elk detail is gedacht.

DUURZAAM BOUWEN MET HOUT IS DE BASIS
Het draait om comfortabel en energieneutraal wonen met een focus op duurzaam bouwen. Het wordt een houten gebouw met zonnepanelen op het dak, CO2-neutraal, gebouwd met natuurlijke of restmaterialen, omringd door groen.

VERKOOPVOORWAARDE
Als je toetreedt tot de kopersvereniging krijg je een definitieve optie op één van de appartementen en mag je meebeslissen over het ontwerp. Toetredende huishoudens betalen €15.000,00 aan inlegkosten. Deze bedragen dienen als voorschot om de ontwikkelkosten te financieren en zijn inbegrepen in de koopsom.
Deelname aan de kopersvereniging kan alleen als je zelf in de woning gaat wonen.

PLANNING
-Vaststelling Voorlopig Ontwerp: december 2020
-Bestemmingsplan definitief: juli 2021
-Vaststelling Definitief Ontwerp: april 2021
-Uitwerking Technisch Ontwerp: mei-augustus 2021
-Start bouw: najaar 2021
-Oplevering: najaar 2022

Woningtypen
Op dit moment zijn 12 van de 21 appartementen type A en B in dit project nog beschikbaar. De woningen zijn duurzaam en van alle gemakken voorzien.

Het type A appartement is klein maar fijn! De woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en toilet. Je hebt een eigen terras en berging. Het type A appartement profiteert daarnaast optimaal van de gedeelde voorzieningen: een betaalbaar appartement mét alle gedeelde voorzieningen van meer&deel!
-2-kamerappartement
-62 m2 bruto vloeroppervlak (BVO)
-53 m2 gebruiksoppervlak (GO)
-Ruime entree
-Woonkamer met open keuken
-Wen slaapkamer
-Badkamer
-Toilet
-Eigen balkon
-Eigen berging

Het appartement type B is de grotere broer van type A. Voorzien van een ruime woonkamer/eetkamer met een open keuken. Een grote slaapkamer en mogelijkheid tot een tweede slaapkamer. Verder een badkamer en toilet. De woning heeft hoge ramen van vloer tot plafond. Je hebt een eigen terras en berging. Het type B appartement profiteert daarnaast ook optimaal van de gedeelde voorzieningen: een betaalbaar appartement mét alle gedeelde voorzieningen van meer&deel!
-2-kamerappartement
-87 m2 bruto vloeroppervlak (BVO)
-76 m2 gebruiksoppervlak (GO)
-Ruime entree
-Woonkamer/eetkamer
-Een of twee slaapkamer(s)
-Badkamer
-Toilet
-Eigen balkon
-Eigen berging

Appartement B met kap (vide) van 116m2 lichten we er speciaal uit. Dit appartement heeft de mogelijkheid extra kamers te realiseren op de vide, die met een vaste trap bereikbaar is. Zo is het uitstekend geschikt voor een gezin!

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale January 2020
Expected start construction November 2021
Expected delivery November 2022

Residential property types

Of the 12 houses in this project 9 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Meer&Deel Vredeoord

From € 280,000 to € 475,000 v.o.n.