Eindhoven - Het Bosbad

Eindhoven Sale started
From € 383,500 to € 705,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 20 (1 available)
  • Living area 84 to 149 m²
  • Number of rooms 3 to 5
Eyecatcher Gelegen in een bosrijke omgeving met een buitenruimte van min. 54m2

Project Eindhoven - Het Bosbad

EINDHOVEN - Bosbad - In verkoop

LAATSTE WONING BESCHIKBAAR - BOUWNUMMER 6

WONEN IN HET BOSBAD
Wonen in groene weelde, dat is wat u ervaart van wonen in Het Bosbad. Aan de rand van de wijk Meerhoven wordt straks een nieuw stuk bosrijk landschap aangelegd, waarin dit iconische kleinschalige appartementengebouw met bijzondere vormgeving uitstekend tot zijn recht komt. U geniet hier op een ontspannen manier van de rust en ruimte om u heen. Dus dompel u onder in luxe en proef de sfeer van de lichte appartementen met waanzinnig uitzicht op de groene omgeving.

Het Bosbad is, naast de woonbeleving, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante balkonterrassen, ondersteund door houten boomstammen, die ook volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen zijn bepalend voor de sfeer in en om het gebouw. In het appartementengebouw worden 20 riante appartementen gerealiseerd, welke door de grote glazen gevels een heerlijke lichtinval hebben. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke parklandschap rondom. Vanuit de riante woonkamer stapt u zo uw eigen balkonterras op en kijkt u zo het ‘bos’ in.

APPARTEMENTEN
In totaal komen er 20 luxe appartementen in Het Bosbad. Het project bestaat uit twee gebouwdelen van 8 en 12 appartementen, welke omsloten worden door balkonterrassen. Alle woningen worden uitgevoerd als 3, 4 of 5-kamer appartement en beschikken standaard over luxe sanitair, vloerverwarming en duurzame (gasloze) installatie voor een lage energierekening. De verkoopstukken van de appartementen worden op dit moment nader uitgewerkt. Maar hierbij vermelden we wel alvast de richtprijzen per appartementen type.

Type A: 149 m² – Vanaf € 685.500,- v.o.n.

Genoemde prijzen is inclusief een Siematic keuken.

DE LOCATIE
Het Bosbad wordt gerealiseerd in de wijk Meerhoven als onderdeel van Bosrijk. Hier staan duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit en spraakmakende architectuur centraal. Het wonen in Bosrijk is bijzonder, alle projecten in dit deel van de wijk zijn ontworpen als ‘beelden in een beeldentuin’ waarbij de woningen als sculpturen worden ingepast in het bestaande landschap. De groene ruimte rondom de woningen is in feite de tuin van de bewoners.

Meerhoven is een rustige wijk waar bewoners elkaar kennen en waar u de dynamiek van de stad niet hoeft te missen. Dit maakt Meerhoven een erg geliefde plek om te wonen. Met het openbaar vervoer staat u al binnen 10 minuten in hartje Eindhoven. Fietsend is het centrum, dankzij de goede fietsroutes, ook prima bereikbaar. Met een goede aansluiting op de A2 en Eindhoven Airport op steenworp afstand, zijn ook andere Europese steden goed te bereiken.

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via of bel 040 - 269 25 30.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale July 2020

Residential property types

Of the 20 houses in this project 1 is available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Eindhoven - Het Bosbad

From € 383,500 to € 705,500 v.o.n.