Helperkade

Groningen Sale started
From € 209,500 to € 560,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 43 (4 available)
 • Living area 50 to 177 m²
 • Number of rooms 3 to 7
 • Plot size 121 to 197 m²
Eyecatcher Herenhuizen en stadsvilla's in Groningen Zuid. Al 90% verkocht!

Project Helperkade

Reeds 90% verkocht! Ontdek de laatste royale herenhuizen van Helperkade in Groningen Zuid!

Fraai wonen nabij het water van het Helperdiep in de populaire wijk Helpman, Groningen Zuid. Binnenkort kan het! Helperkade bestaat uit 43 nieuwbouwwoningen in Groningen. 8 luxe stadsvilla’s aan het water, 9 ruime herenhuizen en 26 appartementen. De drie woningtypes zijn allemaal anders, maar ze hebben een belangrijke overeenkomst: comfort, duurzaamheid en een moderne, rijk gedetailleerde architectuur.
De verkoop is in volle gang en er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Heb jij interesse in één van de laatste woningen, of wil je graag op de reservelijst komen te staan? Meld je dan aan via de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Type Herenhuis: 9 woningen met een eigen parkeerplaats
Alleen van de Herenhuizen zijn er nog enkele beschikbaar!
De sfeervolle, gasloze herenhuizen liggen aan de Helper Westsingel. De architectuur sluit aan op die van een gezellige Groninger volksbuurt. Het ontwerp, met tuinmuurtjes met zitelementen, nodigt uit om op straat te zitten en contact te hebben met de buren. Ieder herenhuis heeft een eigen parkeerplaats en een fietsenberging in de royale tuin.

De ruime woningen (140-150m2) hebben een speelse indeling met het eetgedeelte aan de straatkant met openslaande deur naar een zonnig terras aan de voorzijde. De keuken neemt een centrale plek in het midden van de woning in. Een heerlijke plek om aan het eind van de dag als gezin samen te komen en gezellig te eten. De tuingerichte woonkamer is standaard al voorzien van fraaie tuindeuren naar een ruime besloten tuin. Op de verdiepingen bevinden zich in totaal 4 of 5 slaapkamers en een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.
Heb jij interesse in één van de laatste royale herenhuizen? Meld je aan via de projectwebsite en ontvang vrijblijvend meer informatie!

Helpman: Gezellige volkswijk
Helpman staat bekend als een leuke wijk waar het prettig wonen is. De vele jaren 30-woningen geven de wijk een sfeervolle uitstraling. De nieuwe bebouwing van Helperkade sluit hier mooi op aan en vormt een symbolische verbinding naar het nu. Door de gevarieerde bebouwing, van villa’s tot appartementen, heeft de wijk een leuke mix van bewoners. Hier voelt iedereen zich thuis.

Voorzieningen
In de wijk heb je alles wat je dagelijks nodig hebt. In de buurt zijn vele winkels waaronder HEMA, Etos, Albert Heijn en Kruidvat. Ook zijn er diverse horecagelegenheden en scholen in de nabijheid. In het overdekte Helper zwembad kun je lekker zwemmen en over de Helperroute kun je mooi wandelen, net als in het nabijgelegen Sterrebos. Op de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Groningen.

Upgrade voor de hele wijk
Het gebied rondom Helperkade wordt geheel opnieuw ontwikkeld. Er komt een gezellige boulevard met een vlonder en trappen, zodat je optimaal kunt genieten van het water. De boulevard sluit aan op het bestaande fietspad. Het openbare gebied wordt hoogwaardig ingericht met fraaie bestrating en veel groen. Is Helpman nu al een geweldige plek om te wonen, in de nabije toekomst wordt het alleen maar leuker!

Start bouw
De verkoop van Helperkade is in volle gang, inmiddels is 90% van de woningen verkocht. Naar verwachting wordt er eind dit jaar gestart met de bouw! Wil jij meer informatie ontvangen over het laatste woningaanbod? Meld je aan via de website en de makelaar stuurt je vrijblijvend meer informatie op! En wie weet word jij binnenkort de eigenaar van jouw droomwoning in Helperkade.

Photos

360° photos and video

360° photos

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale March 2020
Expected start construction December 2020
Expected delivery November 2021

Nieuws

 • August 27, 2020

  Helperkade | de werkzaamheden zijn gestart!

  De eerste werkzaamheden zijn gestart! Vorige week zijn de eerste graafmachines gestart op de locatie met het verwijderen van puin en funderingsresten van de bebouwing die hier vroeger stond. Het terrein ...

  Read more on nieuwwonengroningen.nl
 • August 10, 2020

  Helperkade | appartementen uitverkocht

  TYPE STADSVILLA: 8 Stadsvilla’s aan het water!Dit is wonen op niveau. Letterlijk, want de woningen liggen circa 80 centimeter hoger dan de boulevard. Je bereikt je woning via een karakteristiek trappetje, en ...

  Read more on nieuwwonengroningen.nl
 • April 10, 2020

  Helperkade, heeft u zich al ingeschreven?

  In Helperkade vindt iedereen een woning naar zijn smaak. Het aanbod is namelijk zeer gevarieerd. Je hebt keuze uit 26 appartementen met uitzicht op het Helperdiep, 8 luxe stadsvilla’s met tuin op het zuiden en ...

  Read more on nieuwwonengroningen.nl

Residential property types

Of the 43 houses in this project 4 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings
Sold (u.res.) Under negotiation Available

Downloads