Mussengang 10 9711 RP Groningen

From € 595,000 to € 615,000 v.o.n.

Project Mussengang 10

EEN GEWELDIG NIEUWBOUWPROJECT AAN DE MUSSENGANG:

Op de locatie Mussengang 10, nabij de Stadsschouwburg en dicht tegen de binnenstad van Groningen, worden drie stadsvilla's gebouwd! De woningen zijn bepaald niet alledaags, door goed gebruik te maken van het licht en daarnaast door uitgekiende keuze van materialen, is een verrassende en goed ontworpen split-level woning ontstaan.

De woningen hebben aan de straatzijde drie bouwlagen en aan de achterzijde vier bouwlagen, waarvan de onderste laag in een souterrain ligt. Op de begane grond is een carport met een stalen schuifdeur en daarbinnen de voordeur en een (fietsen)berging. In het midden van de woning bevindt zich de patio en het trappenhuis, die de verschillende vloerniveau's met elkaar verbindt. De patio is het hart van de woning en geeft aan het compacte volume een vertikale ruimtelijke dimensie. De woonkamer ligt aan de straatzijde en is maar liefst vier meter hoog. Keuken, sanitaire ruimtes, en werkkamer bevinden zich aan de achterzijde. Slaapkamers bevinden zich op de bovenste bouwlaag en aan de achterzijde van de onderste tot bovenste laag. Op de bovenste bouwlaag is een dakterras.

De locatie ligt aan de rand van de historische binnenstad ten oosten van de mooie Diepenring, op 500 meter loopafstand van de Grote Markt. Deze 3 prachtige woningen vormen de beëindiging van een korte reeks panden aan de noordzijde van Mussengang. Het grenst aan de oostzijde aan een parkeerterrein en aan de noordzijde direct aan een schoolplein. Binnen het kaveloppervlak hebben we drie bijzondere stadswoningen ontworpen, oftewel 3 split-level-patio-drive-in-woningen.

BIJZONDERHEDEN
- unieke locatie nabij centrum van Groningen
- 2 badkamers volledig voorzien van alle luxe
- zonnepanelen
- Woningborg garantie
- na verkoop van de woningen, direct bouwen

Planning

Project phase: sale started
Start sale August 2020

Residential property types

Of the 3 houses in this project 3 are available

 • Stadsvilla tussen

  Row house € 595,000 v.o.n.
  • living area 128 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Stadsvilla tussen (Bouwnr. 1) Under option 128 m² living area 5 rooms € 595,000 v.o.n.
  Stadsvilla tussen (Bouwnr. 2) Under option 128 m² living area 5 rooms € 595,000 v.o.n.
 • Stadsvilla hoek

  Corner house € 615,000 v.o.n.
  • living area 128 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Stadsvilla hoek (Bouwnr. 3) 128 m² living area 5 rooms € 615,000 v.o.n.