House of Groningen

Groningen
€ 1,150 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 159 (3 available)
  • Living area 76 m²
  • Number of rooms 3

Project House of Groningen

Hoogwaardig ontworpen en luxe appartementen. Ontspannen wonen maar toch midden in de stad. Betaalbare huurappartementen in House Of Groningen.

HOUSE OF. JOUW PLEK. JOUW THUIS.

In House of Groningen huur je je eigen betaalbare en hoogwaardig afgewerkte appartement. Daarnaast is het ook een plek in de stad waar mensen niet alleen naast elkaar wonen, maar waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, om samen te ondernemen of elkaar te helpen.
Door naast je eigen appartement ook andere ruimten en ondersteunende diensten beschikbaar te maken, faciliteren we een nieuwe vorm van wonen. Delen van voorzieningen is niet alleen duurzaam, het bespaart onze huurders kosten en draagt bij aan comfortabele woonervaring zowel buiten als achter je eigen voordeur.

JE KUNT ER ECHT ZO IN

Bijzonder aan House of Groningen is de manier waarop we de appartementen opleveren. Er is nagedacht over de appartementen, indeling, daglicht en kleurgebruik. Je krijgt hier kwaliteit en een hoogwaardig ontworpen ruimte voor je geld. Je krijgt hier kwaliteit voor je geld. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt. Ideaal als je start, dan hoef je niet gelijk hoge kosten te maken. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis.

159 APPARTEMENTEN. 6 TYPEN.

Je hebt de keuze uit 6 verschillende appartementen. Door de ligging verschilt de indeling. Het gros van de appartementen is 50 m2 groot en heeft 1 slaapkamer. Maar er zijn ook appartementen van 75 m² groot. Deze hebben 2 slaapkamers en een balkon en vind je op de 3e tot en met de 9e verdieping. De andere appartementen hebben een deur naar een Frans balkon, zodat je altijd het licht, de wind en de zon lekker je huis binnen kunt laten.

LEKKER CENTRAAL

House of Groningen vind je aan het Bessemoerpark ter hoogte van de Wilgenlaan, nabij het Noorderplantsoen. Een super strategische plek want als je de buurt een beetje kent, weet je dat winkelcentrum Paddepoel letterlijk tegenover ligt, dat je met 6 minuten fietsen op het terras in de binnenstad zit en binnen 10 minuten de trein pakt op Station Groningen.
Spreekt deze gedacht jou aan? En wil je een betaalbaar, comfortabel én compleet huurappartement in de stad? Bekijk dan de beschikbare huurappartementen en schrijf je in!

STUDENTEN
Ben je student? Dan is het helaas niet mogelijk een woning te huren.

Voor meer informatie check de projectwebsite: of neem contact op met afdeling nieuwbouw: 088 432 40 80

Photos

360° photos and video

Video

Residential property types

Of the 159 houses in this project 3 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

House of Groningen

€ 1,150 p/mo.