De Kroon op het Ebbingekwartier

Groningen Sale started
From € 330,000 to € 1,600,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 31 (31 available)
  • Living area 82 to 314 m²
  • Number of rooms 3 to 5

Project De Kroon op het Ebbingekwartier

WONEN IN HET BRUISENDE EBBINGEKWARTIER IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN

PRE-SALE GESTART!
In deze laatste fase van het Ebbingekwartier ontwikkelt VanWonen het appartementengebouw ‘De Kroon op het Ebbingekwartier’ met 31 appartementen. Er zijn verschillende woningtypen met 3, 4 of 5 kamers variërend van 82 tot en met 313 m2. Alle appartementen beschikken over een (inpandig) balkon. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over de stad Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Het Ebbingekwartier, voorheen ook wel Ciboga genoemd, is een bruisend en levendig woongebied in het centrum van Groningen en op loopafstand van de binnenstad en het Noorderplantsoen. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten. Dit komt door de unieke ligging tegen de binnenstad aan. De wijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast lopen er langs het Ebbingekwartier diverse auto-, fiets- en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels, voor uw dagelijkse boodschappen, gezellige horecagelegenheden en diverse culturele activiteiten aanwezig.

Het ontwerp van het appartementengebouw 'De Kroon op het Ebbingekwartier' bevat een subtiele link naar het industriële verleden. Bent u alleen, met z’n tweeën of met uw gezin? In het De Kroon op het Ebbingekwartier is veel variatie om te wonen. Voor elk wat wils!

Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).

Voor meer informatie kunt u onder downloads de voorlopige verkoopdocumentatie downloaden.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale March 2020
Expected start construction December 2020

Residential property types

Of the 31 houses in this project 31 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings