Signatuur Helpermaar Fase I

Groningen Sale started
From € 579,000 to € 699,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 11 (9 available)
 • Living area 187 to 213 m²
 • Number of rooms 6
 • Plot size 154 to 353 m²
Eyecatcher Royale Stadsvilla's, 5 slaapkamers, parkeren op eigen grond, 4 lagen

Project Signatuur Helpermaar Fase I

Stads wonen in het groen
In de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden totaal 21 unieke stadsvilla’s onder de naam ‘Signatuur’ gerealiseerd waarvan de eerste 11 Stadsvilla's nu in verkoop. De stadsvilla’s vormen de entree van de wijk en tegelijkertijd het sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Helpermaar. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. De grote woningen onderscheiden zich door diverse woonconcepten die toegepast kunnen worden; uw eigen signatuur!

De woningen zijn in basis zeer ruim van opzet met vier woonlagen voor al uw woonwensen. En gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid op eigen terrein. De architectuur en de ruime opzet is waar de Stadsvilla’s zich in onderscheiden. De afwisseling in de verschillende architectonische stijl elementen, zoals kaders ter plaatse van kozijnen en deuren en de (optionele) dakterrassen geven de woningen een eigen unieke identiteit en een relatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een krachtig architectonisch straatbeeld.

Woonthema's
De Stadsvilla’s in Helpermaar zijn uniek. Niet alleen in het ontwerp maar ook in de keuzemogelijkheden die u heeft voor de indeling van uw woning. Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken (kookeiland). Maar kookt u liever op hoog niveau; ook op de eerste verdieping kunt u uw woonkeuken realiseren. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en derde voor slapen. Gaat u voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat u nooit meer reistijd heeft of heeft u geregeld logees of een groot gezin die u graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan u de keuze! De Stadsvilla’s bieden u alle ruimte om eigen woonwensen te creëren. Van een eigen game-room tot 5 slaapkamers, van werken aan huis tot een eigen slaap- wellnessruimte. Het is aan u, kiest u voor 'Werk en Leef", "Vrijheid en Ruimte" of "Familiehuis".

Tussenwoningen
De Stadsvilla’s tussen bestaan uit vier ruime woonlagen. Aan alles herkent u hier het exclusieve woonkarakter. Mooie strakke architectuur met in het oog springende elementen als robuuste omlijstingen en het verspringende metselwerk.

- 187 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Diverse voorgevels
- Ruime kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

Hoekwoningen
De hoekwoningen van Signatuur zijn bijzonder dankzij de extra diepte van de woningen. Gecombineerd met de stoere, steense architectuur en grote raampartijen, zijn deze hoekwoningen echte blikvangers binnen het plan.

- 213 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Aan drie zijden lichtinval
- Royale kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

Twee-onder-een-kap
De twee-onder-een-kap Stadsvilla’s hebben een strakke, moderne uitstraling. Door de speelse elementen als robuuste kaders, verspringend metselwerk en franse balkons krijgen de Stadsvilla’s karakter mee die mooi aansluit bij de rest van Helpermaar.

- 213 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Aan drie zijden lichtinval
- Ruime kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

De brochure van Signatuur is online beschikbaar. Dit is een fraai boekwerk met uitgebreide informatie over de verschillende type woningen en de verschillende Woonthema's die gekozen kunnen worden. Écht een toegevoegde waarde om in bezit te hebben. Neem contact met de verkopende makelaars op om een brochure in ontvangst te kunnen nemen. Natuurlijk kunt u ook altijd een afspraak maken met een van de verkoopmakelaars. Zij geven u in een (digitaal, video-) gesprek graag tekst en uitleg over alle projectinformatie: brochure, plattegronden, optielijst, technische omschrijving, prijslijst en natuurlijk de verkoopprocedure.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale April 2020

Nieuws

 • June 25, 2020

  Signatuur Helpermaar, welk van deze drie woonthema's past bij u?

  Aan u de keuze: riante werkkamer of thuiskantoor, industriële loft, grote leefkeuken, spa-badkamer, inloopkast, atelier, game-room, man-cave of nog meer leefruimte dankzij een uitbouw. Met een Stadsvilla van ...

  Read more on nieuwwonengroningen.nl
 • June 25, 2020

  Bekijk de maquette van Signatuur Helpermaar bij ons op kantoor!

  De gesprekken met kandidaat-kopers van een Stadsvilla zijn in volle gang. Ze vinden vanaf nu plaats met behulp van een heuse maquette. Daardoor krijg je als gegadigde een nog beter beeld van de talrijke ...

  Read more on nieuwwonengroningen.nl
 • May 13, 2020

  Nog enkele stadsvilla's in het project Signatuur Helpermaar beschikbaar!

  Stads wonen in het groenIn de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden in totaal 21 unieke stadsvilla’s onder de naam ‘Signatuur’ gerealiseerd waarvan de eerste 11 Stadsvilla's nu in ...

  Read more on nieuwwonengroningen.nl

Residential property types

Of the 11 houses in this project 9 are available

Selling agents

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Available today from 9:00
Call 050 3114647

Schreuder Makelaars

Available today from 8:00
Call 050-5262000
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings
Sold (u.res.) Under negotiation Available

Downloads