Karaat Oosterhamrikkade

Groningen Construction started
From € 276,000 to € 359,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 35 (12 available)
  • Living area 70 to 90 m²
  • Number of rooms 2 to 3

Project Karaat Oosterhamrikkade

De laatste appartement in dit unieke project aan de Oosterhamrikkade. Wees erbij!

Groningen krijgt er een prachtig appartementengebouw bij. De bouw is in volle gang. Karaat is de naam en de plek is ook al niet verkeerd: prominent aan de zuidzijde van de Oosterhamrikkade. Je voelt er de bedrijvigheid van vroeger, die zit gewoon nog in de lucht. Met een beetje fantasie zie je ze nog voor je: schippers, metaalbewerkers, de vrachtvervoerders op het voormalige Bodenterrein. Een tijd lang best een ‘onduidelijk’ deel van de stad, nu in rap tempo bezig aan een tweede jeugd.

Geslaagde nieuwbouw, voor woonpioniers met smaak

De toekomstige bewoners van Karaat weten precies wat ze zoeken: liever geen doorsnee huis, maar wonen ‘Aan de Kade’. 77 bijzondere appartementen komen er – te huur en te koop –, met 2 of 3 kamers, balkon, dakterras, of loggia aan de ruime binnentuin. Een stevig ‘stadskasteel’ van robuuste baksteen, gouden kozijnen en donkere stalen details die voor een ‘ruig’ industrieel gevoel zorgen. Op straatniveau boogvormige openingen, een vette knipoog naar de poortjes die zo kenmerkend zijn voor het 100 jaar oude deel van de Oosterparkwijk. Een mooi sieraad aan de kade.

Fijn en gedurfd wonen, nieuwe stijl

Het gemak van alles gelijkvloers, plus het grootstedelijke gevoel een beetje een avontuurlijke pionier te mogen zijn. Straks, als het klaar is, wil iedereen hier wel wonen; de snelle beslissers zitten er dan al hoog en droog. Met een uitzicht dat nooit verveelt. In een stevig gebouw dat niet zou misstaan aan de Londense Docks; je bent gewoon in je eigen, vertrouwde Groningen. Fijne plek in de stad ook: het langgerekte Pioenpark en Oosterpark als groene achterburen, tien minuten lopen naar hartje centrum, Schouwburg en Forum. Misschien even wennen nog, maar het wordt wel heel erg mooi aan de noordoostkant van de stad!

Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek, bel dan met ons kantoor. We vertellen je natuurlijk graag alles en vergeet niet de leuke video te bekijken.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Start sale November 2019
Start construction October 2020

Residential property types

Of the 35 houses in this project 12 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Karaat Oosterhamrikkade

From € 276,000 to € 359,500 v.o.n.