Haarlem Buiten

Haarlem Sale started
From € 725,000 to € 1,325,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 32 (6 available)
  • Living area 144 to 238 m²
  • Number of rooms 5 to 7
  • Plot size 144 to 730 m²

Project Haarlem Buiten

Dit fantastische project is uniek in Haarlem... 15 min fietsen van hartje centrum en toch gelegen midden in de natuur. De verkoop is zeer voorspoedig gegaan, er is namelijk al meer dan 85% verkocht. Uiteraard kunt u niet direct wonen maar uw geduld wordt op deze locatie zeker beloond. De aannemer is gestart met de bouwwerkzaamheden. ER ZIJN NOG SLECHTS 5 WONINGEN BESCHIKBAAR.

Het gehele project is zeer duurzaam en streeft naar "0' op de meter o.a. door middel van de warmtepomp en de grote hoeveelheid zonnepanelen op de woning.

Heeft u interesse in één van de woningen in Haarlem Buiten dan kunt u zich online inschrijven via een formulier op de website haarlembuiten.nl

Algemeen:

In het zuidelijkste puntje van Haarlem ontstaat een uniek project! Aan het einde van de Zuid Schalkwijkerweg, op de hoek van het Spaarne en de Ringvaart, kun je binnenkort prachtig wonen: buiten en toch vlak bij de stad.

In Haarlem Buiten komen 32 bijzondere nieuwbouwwoningen. De woningen worden zeer duurzaam gebouwd. Het plan voorziet in vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen. Elke woning krijgt een eigen tuin. De woningen aan het water krijgen een terras met de mogelijkheid een eigen bootje af te meren. In de architectuur is aansluiting gezocht bij de landelijke omgeving en het bijzondere, industriële verleden van de plek.

Op dit moment staan er nog vervallen bedrijfsgebouwen op het terrein. Deze zijn sinds 2006 niet meer in gebruik. Om het plan te kunnen realiseren worden de bestaande gebouwen gesloopt en wordt de bodem geschikt gemaakt voor woningbouw.

Surroundings

Haarlem Buiten ligt aan het einde van de Zuid Schalkwijkerweg. Een prachtige plek waar je landelijk kunt wonen, aan het water en de polder. De Haarlemse binnenstad is op fietsafstand.

Het project komt op het meest zuidelijke puntje van Haarlem. Een unieke plek op de hoek van het Spaarne en de Ringvaart. De woningen komen direct aan het water of hebben een weids uitzicht over de weilanden.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale April 2020

Residential property types

Of the 32 houses in this project 6 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Haarlem Buiten

From € 725,000 to € 1,325,000 v.o.n.