New Harlem

Haarlem Handover started
From € 750 to 1,020 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 60 (none available)
 • Living area 37 to 45 m²
 • Number of rooms 1

Project New Harlem

LEVEN EN WONEN IN NEW HARLEM

New Harlem ligt aan de rand van het centrum van Haarlem, om de hoek van het Spaarne. De naam is een verwijzing naar de pakhuisachtige, industriële woonblokken in New York. Waar New York het beroemde Times Square als centraal punt heeft, heeft New Harlem een gezellig en sfeervol binnenterrein waar de studio’s en appartementen omheen liggen, verdeeld over drie woonlagen. De woningen variëren van 35 tot 50 vierkante meter, te huur vanaf € 750,- per maand exclusief servicekosten. Door de efficiënte indeling hebben ze allen een woon- en aparte slaapkamer. Wat het wonen in New Harlem nóg prettiger maakt zijn de gedeelde voorzieningen. Er zijn elektrische deelauto’s, een gezamenlijke ruimte met wasmachines en drogers, een gezamenlijke hangplek en een gedeelde fietsenberging.

Perfecte ligging!
New Harlem bevindt zich om de hoek van het Spaarne, in de Schalkwijkerstraat. Dit betekent dat je lopend met een paar minuten al in de binnenstad bent. Verder stopt de bus voor de deur. Zo ben je met tien minuten op het NS station. Bovendien brengt de Zuidtangent je rechtstreeks naar Schiphol en Bijlmer Arena.
Samen komen, samen wonen

De was doen saai?
Niet als je in New Harlem woont. Terwijl jouw was draait in één van de machines in de gezamenlijke wasruimte, doe je gezellig een drankje met de buren in de ontmoetingsruimte. Er is ook een grote leestafel waar je kunt werken of studeren. Met lekker weer kun je buiten zitten, samen eten of een balletje gooien op de jeu de boules baan.

Altijd mobiel
Omdat er geen parkeervergunning wordt verleend, biedt New Harlem de mogelijkheid tot het delen van een elektrische auto. Wanneer je woont in New Harlem heb je dag en nacht de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de vier elektrische deelauto’s.

(race)fiets?
Op het binnenterrein van New Harlem ligt een gemeenschappelijke fietsenstalling én heb je de mogelijkheid je fiets te stallen in het portiek van je eigen woning. Zo staat je fiets altijd veilig achter slot en grendel.

Wonen en werken
Om te voorkomen, dat wanneer je thuis werkt, je de hele dag achter Netflix zit, zijn er in New Harlem flexibele, gemeubileerde werkruimten. Onder het motto: zien werken doet werken, kun je hier samen met je buren achter de laptop zitten. Handig!

New Harlem is groen
Dankzij het gebruik van warmtelussen in de bodem is New Harlem aardgasvrij. Daarnaast liggen er op de daken zonnepanelen en worden de woningen aangesloten op warmteopslag. Groener kan haast niet. Verder is de temperatuur in ieder appartement individueel regelbaar. Hierdoor is het ’s zomers lekker koel en ’s winters aangenaam warm.

360° photos and video

Planning

Project phase: handover started
Start delivery September 2020

Residential property types

Of the 60 houses in this project none are available

 • 1

  Apartment with shared street entrance From € 870 to 965 p/mo.
  • living area 37 to 44 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  No houses available
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • 2

  Apartment with shared street entrance From € 880 to 965 p/mo.
  • living area 38 to 45 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  No houses available
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Selling agents

Overspaern Makelaardij

Available by phone until 17:30
Call 023 - 5 366 366

De Wooninspirator

Available by phone until 23:45
Call 0622503566
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings