41 Ambachten

Hendrik-Ido-Ambacht
From € 400,000 to € 740,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 41 (2 available)
  • Living area 127 to 179 m²
  • Number of rooms 1 to 3
  • Plot size 114 to 292 m²

Project 41 Ambachten

Zes straatjes, 41 ambachten. Het lijkt wel of je zo het intieme hart van een pittoresk dorpje binnenloopt. Doe je ogen dicht en denk aan spelende kinderen op straat, een vriendelijke buurman die zijn hand opsteekt als je voorbijloopt. Open dan je ogen en zie de royale, rijk gedetailleerde huizen in jouw straatjes. Je merkt dat er niet alleen volop aandacht is besteed aan de indeling van deze prachtige nieuwbouwwoningen, maar dat het leven buiten even belangrijk is. Erkers en veranda’s stimuleren ontmoetingen in de buurt en bieden tegelijkertijd volop zicht op buiten spelende kinderen. 41 Ambachten is de naam van een nieuw leven binnen de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Gevarieerd, divers en voor iedere generatie. In dit nieuwe warme buurtje in De Straatjes worden door Blauwhoed 41 prachtige nieuwbouwwoningen gerealiseerd in de typen Straatwoning, Pergolawoning, Bungalow en Twee-onder-een-kapwoning.

De straatjes en pleintjes zijn van oudsher de ontmoetingsruimten in een dorp. Daar past een rijke groene omgeving bij, met planten en bomen die bloeien op verschillende momenten. In de middagzon genieten van een goed gesprek onder een schaduwrijke boom. Op de pleintjes wordt gevoetbald, de royale perken met beukenhaagjes en klaverrijk gras kunnen ertegen. De Straatjes is het domein van voetgangers, fietsers en spelende kinderen. De auto is te gast.

Kostprijs
Op Funda wordt nieuwbouw automatisch met v.o.n. som getoond. De woningen in 41 Ambachten hebben geen v.o.n. som, maar een kostprijs. Dit houdt in dat de prijs van de woning uit 4 delen bestaat: koopsom grond, bouwsom, exploitatiebijdrage (inrichting openbaar gebied) en leges. Voor meer informatie over de opbouw van de kostprijs kijkt u op de projectwebsite of neemt u contact op met de makelaar.

Interesse? Via de website van 41 Ambachten kun je je inschrijven als belangstellende of inschrijven op jouw favoriete bouwnummer. Kijk op 41ambachten.nl!

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 41 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

41 Ambachten

From € 400,000 to € 740,000 v.o.n.