Tuin van Pretoria

Hilversum Sale started
From € 859,000 to € 895,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 2 (1 available)
 • Living area 176 m²
 • Number of rooms 6
 • Plot size 398 to 470 m²

Project Tuin van Pretoria

Comfortabel en groen wonen in een kleinschalig hofje? Dat kan ik één van de twee fraaie villa’s in De Tuin van Pretoria. Het kleinschalige project vormt zich rond een geborgen en gemoedelijk hofje. Een heerlijke plek om te wonen. Het bestaande groen zorgt gelijk voor een warme sfeer.

Via de oprijlaan bereikt u het private hof, een veilige plek om te genieten en te leven en voor kinderen om samen te spelen. De percelen zijn ruim bemeten en de tuinen liggen heerlijk op het zuiden. De percelen bieden alle ruimte om zowel van de zon als van de schaduw te kunnen genieten. Naast de privé tuinen is er gezamenlijk groen en zijn er naast een grote garage per villa twee privé parkeerplaatsen aanwezig. De ruime en beschermd gelegen kavels zijn een unicum in de binnenstad.

De Tuin van Pretoria is bijzonder mooi wonen en dat in hart van Hilversum. Het statige ontwerp van de twee villa’s voegt zich tussen de statige bebouwing van monument Villa Pretoria, villapark Boomberg en de baksteenarchitectuur van de industriële panden in de naaste omgeving. Door een eigentijdse interpretatie van de vormentaal en ambachtelijkheid van het einde van de jaren twintig van de vorige eeuw, integreren ze op een unieke manier zeer goed in de omgeving.
De woningen zijn zeer compleet, hebben een hoog afwerkingsniveau en bieden volop uitbreidingsmogelijkheden. Overal is aan gedacht! Daarnaast ervaart u puur woongenot door een laag energieverbruik, all-electric, 21 zonnepanelen en een energieneutrale woning.

Privé tuin is 258 m², daarnaast wordt u tezamen met het buurperceel eigenaar van het mandelige gebied (oprijlaan, groen en parkeerplaatsen) van totaal ca 436m2.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale March 2020

Residential property types

Of the 2 houses in this project 1 is available

 • Tuin van Pretoria

  Detached residential property From € 859,000 to € 895,000 v.o.n.
  • living area 176 m² Living area
  • number of rooms 6 rooms
  House Living area Rooms Price
  Vaartweg 51 B* 176 m² living area 6 rooms € 895,000 v.o.n.
  Vaartweg 51 A* Sold under reservation 176 m² living area 6 rooms € 859,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Tuin van Pretoria

From € 859,000 to € 895,000 v.o.n.