De Markt van Krimpen stadswoningen De Herenhuizen

Krimpen aan de Lek Sale started
From € 395,000 to € 525,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 8 (3 available)
 • Living area 130 to 176 m²
 • Number of rooms 5 to 6
 • Plot size 88 to 99 m²

Project De Markt van Krimpen stadswoningen De Herenhuizen

Project De Markt van Krimpen, De Herenhuizen
De komende jaren wordt de laatste fase van het project “de Markt van Krimpen” gerealiseerd. Het volledige centrum van Krimpen aan de Lek is daarmee ingrijpend vernieuwd inclusief alle winkels en voorzieningen. Bij het ontwerp van het nieuwe centrum is veel aandacht, tijd en geld besteed aan de uitstraling en architectuur van de gebouwen. U ziet dat terug in de impressies van het project, of als u een keer het centrum bezoekt.

Eén van projecten die nu worden gebouwd bestaat uit een 8-tal zeer ruime Herenhuizen. Het zijn geen standaard “seriematige” woningen met een tuin aan de achterzijde. De Herenhuizen hebben een markant ontwerp met elk een duidelijk eigen gezicht. De architectuur is rijk gedetailleerd, hedendaags met een dikke knipoog naar vroeger tijden. Het zijn woningen voor wat meer eigenwijze mensen…

De Herenhuizen vallen verder op door drie andere kenmerken; 1) Ze hebben veel ruimte en inhoud waardoor er veel kamers worden ingepast, 2) ze zijn niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een tuin en 3); de woningen zijn uitermate geschikt voor mensen die veel kamers willen of graag “van huis uit“ werken, een bedrijf aan huis. Een korte toelichting;
1. De Herenhuizen hebben een inhoud die varieert van bijna 480 tot 700 m3, dat laatste is vergelijkbaar met een ruime vrijstaande woning! In woonoppervlakte gaat het om 130 tot maar liefst 175 vierkante meter. Hoe u de woning indeelt is voor een belangrijk deel door u zelf te bepalen. De plattegronden die worden getoond kunt u dan ook zien als voorbeeld. De definitieve indeling bepaalt u zelf in overleg met de aannemer (afhankelijk van de voortgang van de bouw).
2. In plaats van een tuin hebben de Herenhuizen een erg sfeervol en groot (houten) terras op de eerste verdieping met een tweetal eigen parkeerplaatsen daaronder (bekijk de impressies). Het terras is groot genoeg om als buitenruimte van de woning te gebruiken zonder dat daar het terugkerende onderhoud van de tuin bij komt kijken. Voor steeds meer mensen een uitkomst in de drukke agenda’s…
3. De Herenhuizen zijn dus vooral geschikt zijn voor mensen die iets anders zoeken, veel ruimte, veel inhoud. U kunt die inhoud gebruiken voor het creëren van veel kamers en woonruimte, maar ook als ruimte voor een bedrijf aan huis of - als u dat wenst – een ruime woonkeuken (kookstudio) of een aparte woonfunctie voor een (zelfstandig) inwonend kind of familielid. In de brochure van de woningen worden diverse gebruiksmogelijkheden voorgesteld. De brochure kunt u opvragen bij de betrokken makelaars.

Alle Herenhuizen zijn bijzonder zuinig. Ze zijn standaard voorzien van eigen zonnepanelen en een warmtepomp zodat de maandelijkse lasten beduidend lager uitvallen dan bij vergelijkbare woningen uit vroeger tijden. Ook heeft elke woning een tweetal privé parkeerplaatsen onder het ruime terras aan de achterzijde (eigendom). Het vloerverwarmings-systeem in de woningen (in alle vertrekken!) kan ook worden ingezet om te koelen (optioneel). Iets wat de laatste jaren steeds meer noodzakelijk lijkt te worden om het wooncomfort te behouden.

Door de toepassing van de moderne technieken zijn de Herenhuizen weliswaar duurder om te bouwen, maar door de energiezuinigheid en de extreem lage rente van de laatste jaren zijn de werkelijke woonlasten voor de kopers laag. Vraag de makelaars om nadere informatie. De start bouw is gepland in het eerste kwartaal van 2020. Van het project is een digitale brochure beschikbaar die u kosteloos kunt ontvangen bij de betrokken makelaars. Wilt u liever een gedrukt exemplaar, neem dan even telefonisch contact op.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale July 2019

Residential property types

Of the 8 houses in this project 3 are available

 • De Herenhuizen (4 woonlagen)

  Semi-detached residential property From € 495,000 to € 525,000 v.o.n.
  • living area 167 to 176 m² Living area
  • number of rooms 6 rooms
  House Living area Rooms Price
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) 176 m² living area 6 rooms € 525,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 7) 167 m² living area 6 rooms € 495,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 6) Sold under reservation 167 m² living area 6 rooms € 495,000 v.o.n.
 • De Herenhuizen (3 woonlagen)

  Row house From € 395,000 to € 425,000 v.o.n.
  • living area 130 to 143 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Under option 143 m² living area 5 rooms € 425,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Sold under reservation 130 m² living area 5 rooms € 395,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 4) Sold under reservation 143 m² living area 5 rooms € 425,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 5) Sold 130 m² living area 5 rooms € 395,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 8) Sold 137 m² living area 5 rooms € 415,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings