Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Leek Sale started
From € 475,000 to € 504,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 6 (6 available)
 • Living area 149 to 163 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 525 to 670 m²

Project Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

De verkoop is gestart!

Zie jij jezelf al wonen in één van de vrijstaande woningen aan de Bostulp of Hyacint in De Hoven? Dan is dit je kans!
Alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier zijn op te vragen bij de verkopende makelaars. Je kunt het inschrijfformulier tot maandag 1 maart 2021 inleveren. De loting zal plaatsvinden op dinsdag 2 maart 2021.

In de nieuwbouwwijk Oostindie, deel De Hoven in Leek, dichtbij de stad Groningen, starten we met de verkoop van verschillende vrijstaande woningen op 6 ruime kavels variërend van 525m2 tot 670m2. Hier koop je een kavel mét woning. In de Hoven woon je vrijstaand en comfortabel in je nieuwe woning, heerlijk rustig omgeven door water en groen. Per kavel kun je kiezen uit meerdere woningtypen. Op deze locatie kun je al jouw woonwensen in vervulling laten gaan. De woningen zijn super compleet en hebben een hoogwaardige afwerking.

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning? En droom je van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Wil je graag mee denken over het ontwerp van je eigen woning?
Wij helpen je graag om deze droom te realiseren in Leek! Je kiest samen met de makelaar eerst een kavel en daarna je favoriete woning. De mogelijkheden van jouw gekozen woning worden globaal doorgenomen. Met de adviseur van Brummelhuis kun je daarna de indeling van de woning ontwerpen.

De woningtypes 1, 2 en 4 zijn te realiseren op de bouwnummers 1 en 6
De woningtypes 2 en 3 zijn te realiseren op de bouwnummers 7, 12, 13 en 16
Voor meer informatie kijk op de betreffende bouwnummers.

De Hoven ligt in nieuwbouwwijk Oostindie, een ruime en waterrijke woonwijk in het zuiden van Leek. Het gebied De Hoven heeft een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. Bovendien is De Hoven zeer ruim van opzet en hebben alle kavels extra grote tuinen.

In de nieuwbouwwijk Oostindie zijn basisscholen, kinderopvang en een peuterspeelzaal aanwezig. Ook zijn er verschillende parken en speelterreinen voor alle leeftijden in Oostindie. Winkels, voortgezet onderwijs en overige sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Voor winkelplezier en uitgebreide uitgaansmogelijkheden kun je natuurlijk terecht in het nabijgelegen Groningen, waar van alles mogelijk is. Hier ben je extra snel door de snelle busverbinding Q-link lijn 3.

- Kies je kavel, kies je woning;
- Diverse woningtypes mogelijk;
- Kavels van 525m tot 670m2;
- Woonoppervlaktes van 149m2 tot 215m2;
- Zorgeloos uw eigen woning (laten) bouwen.

Wil je niks missen en op de hoogte blijven? Neem dan contact op met een van de verkopende kantoren of schrijf je in! We houden je graag op de hoogte.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale February 2021

Nieuws

 • February 18, 2021

  Verkoop gestart | Vrijstaand wonen Leek

  Kies je kavel, kies je woningIn totaal zijn er 6 vrijstaande woningen te koop. De kavelgrootte varieert tussen 525 m2 en 670 m2. Je kunt kiezen uit 4 woningtypen die op de kavels gebouwd kunnen worden, variërend van ...

  Read more on nieuwwonengroningen.nl

Residential property types

Of the 6 houses in this project 6 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings
Sold (u.res.) Under negotiation Available

Downloads