Lithse Land fase 2b

Lith Sale started
From € 254,800 to € 444,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 19 (12 available)
  • Living area 108 to 168 m²
  • Number of rooms 3 to 4
  • Plot size 140 to 397 m²
Eyecatcher Maasoevers,vrijheid, natuur en alles binnen handbereik.

Project Lithse Land fase 2b

Met Lithse Land krijgt Lith er een prachtige nieuwe buurt bij. Het plan biedt een diversiteit aan woningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Lithse Land is lekker ruim opgezet. Er is veel aandacht voor groen. Dat zie je niet alleen terug in de royale kavels, maar ook in de inrichting van het openbaar gebied. De natuur krijgt de ruimte in de brede groenstroken, waarin ook mooie nieuwe bomen worden geplant.

Straatnamen
De straatnamen in het plan zijn appelrassen. Dit als verwijzing naar de fruitboomgaard die eerder op het plangebied was gesitueerd.

Woningen
De woningen in Lithse Land zijn opgezet in een dorpse stijl. Dankzij de uitgifte van vrije kavels ontstaat er een bijzonder gevarieerd straatbeeld, dat het dorpse karakter van het plan benadrukt.

De projectmatige woningen zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen, waarbij het kleurgebruik en de rijke detaillering de woningen een geheel eigen karakter geven. Van binnen zijn de woningen lekker ruim en praktisch van opzet.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale February 2020

Residential property types

Of the 19 houses in this project 12 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Lithse Land fase 2b

From € 254,800 to € 444,000 v.o.n.