Raadhuispark fase 6

Mijnsheerenland Sale started
From € 495,000 to € 775,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 10 (none available)
 • Living area 176 to 213 m²
 • Number of rooms 1 to 5
 • Plot size 195 to 490 m²

Project Raadhuispark fase 6

Een prachtige locatie in Mijnsheerenland!
Aan de rand van Mijnsheerenland, aan de Raadhuislaan, wordt plaats gemaakt voor woningen. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

DE WONINGEN
Vrijstaande woning type Premium: Het zijn de details die de uitstraling bepalen. Grote dakoverstekken, metselwerk kolommen en een speciale vlakverdeling van de raampartijen. Deze woning voldoet aan alle voorwaarden om je woonplezier te waarborgen. Licht en heel veel ruimte. De ruime woonkamer met open keuken nodigt uit om flink te experimenteren met de opstelling van je meubels. Boven op de eerste verdieping heb je met vier slaapkamers en een badkamer de zekerheid dat alle huisgenoten over privacy beschikken. Op de eerste verdieping is ook een separaat tweede toilet en ruimte voor een walk-in closet. En welke bestemming heb je voor de tweede verdieping in gedachten? Natuurlijk past bij een luxe villa met deze karakteristieken een ruim bemeten tuin. Je auto kan in de garage én de oprit biedt ruimte voor twee auto’s.

Twee-onder-een-kapwoning type Elegant: De is een zeer riante woning die alles biedt wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven. Deze zeer brede woning zorgt ervoor dat je aan de slag kunt met speelse indelingen. Met een schitterende open keuken aan de voorzijde en de zeer riante woonkamer aan de achterzijde. De woning is 7,56 meter breed en 10,76 meter diep en heeft een woonoppervlakte van circa 176 m2. Op de eerste verdieping is ruimte voor vier slaapkamers, een badkamer en een separaat tweede toilet. De tweede verdieping kun je geheel naar eigen wens indelen. Deze woning heeft een brede voor- en zijtuin én een diepe achtertuin, met een ruime aangebouwde berging. Op eigen terrein is plaats voor twee auto’s.

Geschakelde woning type Select: De woningen van Select staan in paren van twee geschakeld aan elkaar, wat deze woningen karakter geeft. Aan al jouw eisen en wensen op het gebied van woonplezier wordt door Select aan voldaan. Wat een ruimte en wat een indelingsmogelijkheden! De woningen zijn maar liefst 7,30 meter breed en 10,76 meter diep. Dat vind je terug op alle verdiepingen. En in de tuin natuurlijk, die circa 13 meter diep is! De eerste verdieping is erg ruim met vier slaapkamers en een badkamer die standaard is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel. Ook is er een separaat toilet op de eerste verdieping gepositioneerd. En als je de trap naar de zolderverdieping neemt, zie je dat ook hier nog ruimte genoeg is om extra kamers te realiseren.

OMGEVING
Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kun je bijvoorbeeld terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.

Onderwijs: Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen, die ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum, welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is.

Sportverenigingen en andere verenigingen: Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoeksche Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting. Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.

Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd. Daarnaast, op 3 minuten fietsen kom je in een mooi groot park aan het recreatiewater de Binnenmaas met een heerlijk zandstrandje, tennisbanen, scouting en levendige watersportvereniging.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale January 2021

Residential property types

Of the 10 houses in this project none are available

 • Elegant

  Double house € 595,000 v.o.n.
  • living area 176 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Elegant (Bouwnr. 75) Sold under reservation 176 m² living area 5 rooms € 595,000 v.o.n.
  Elegant (Bouwnr. 76) Sold 176 m² living area 5 rooms € 595,000 v.o.n.
 • Premium

  Double house € 775,000 v.o.n.
  • living area 213 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Premium (Bouwnr. 77) Sold 176 m² living area 5 rooms € 610,000 v.o.n.
  Premium (Bouwnr. 78) Sold 176 m² living area 5 rooms € 610,000 v.o.n.
 • Select

  Row house From € 495,000 to € 525,000 v.o.n.
  • living area 176 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Select (Bouwnr. 69) Sold 176 m² living area 5 rooms € 525,000 v.o.n.
  Select (Bouwnr. 70) Sold 176 m² living area 5 rooms € 495,000 v.o.n.
  Select (Bouwnr. 71) Sold 176 m² living area 5 rooms € 495,000 v.o.n.
  Select (Bouwnr. 72) Sold 176 m² living area 5 rooms € 495,000 v.o.n.
  Select (Bouwnr. 73) Sold 176 m² living area 5 rooms € 495,000 v.o.n.
  Select (Bouwnr. 74) Sold 176 m² living area 5 rooms € 525,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Raadhuispark fase 6

From € 495,000 to € 775,000 v.o.n.