Wonen op de Set - Take one

Nijmegen Sale started
From € 430,500 to € 603,860 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 29 (2 available)
  • Living area 153 to 189 m²
  • Number of rooms 1 to 5
  • Plot size 278 to 456 m²

Project Wonen op de Set - Take one

WONEN OP DE SET - TAKE 1
Goed nieuws: de bouw van de woningen voor Wonen op de Set – Take one gaat bijna van start! Er zijn nog enkele ruime en eigentijdse woningen te koop. Ben je nog op zoek naar een woning op deze unieke locatie met Nijmegen als je achtertuin? Wees er dan snel bij en schrijf je in. Omdat de bouw bijna van start gaat, ben je ervan verzekerd dat de woning snel en binnen de afgesproken tijd wordt opgeleverd.

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld.
Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.
KlokGroep heeft twee locaties in eigendom in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld gaan worden.
Deze gebieden vallen beiden onder de projectnaam Wonen op de Set en worden aangeduid met de subtitels take one en take two. Het eerste deelgebied waarmee nu wordt gestart heet Wonen op de Set take one. Deze locatie ligt aan de kant van de Griftdijk tegenover voetbalvereniging OSC.

WONEN OP DE SET - TAKE ONE
VRIJSTAANDE WONINGEN TYPE F
TYPE F
De markante vrijstaande woning van Type F met een woonoppervlakte van ruim 180 m² is uniek door de fraaie architectonische uitbouw en is de best gelegen woning van dit nieuwbouwproject. Door de ligging heb je de hele dag zon in huis.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete luxe leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Daarnaast ontvang je een tuincheque t.w.v. €1.500,-, waarmee je je tuin naar jouw wensen kan laten inrichten.
Wil je juist vanuit de woonkamer een uitzicht op de zonnige achtertuin? Een garage welk deels tot een studeer-/speelkamer omgebouwd kan worden? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

LAATSTE KANS!! -TYPE F1 - BOUWNUMMER 26
Deze elegante vrijstaande woning heeft naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling.
Deze eigentijdse woning heeft door de uitbouw van 2,40 een groot woonoppervlak van maar liefst 189 m2.
Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete Topline leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Franse balkon bij één van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Ook op zolder is er genoeg ruimte, dankzij de twee dakkapellen. Daarnaast is de woning inclusief een tuincheque t.w.v. €1.500,-. Hiermee kan je de tuin naar jouw wensen laten inrichten.

Naast deze uitbouw heeft de woning de volgende eigenschappen:
Begane grond
- Uitbouw woonkamer 2,40 meter;
- Dubbele openslaande deuren met twee zijlichten bij de achtergevel;
- Deur tussen de woning en de ongeïsoleerde berging;
- Extra loze leiding in de keuken met een einddoos;
- Spatwaterdichte dubbele wandcontactdoos op de buitengevel;
- Buitenkraan.

Eerste verdieping
- Inloopkast variant 2 in slaapkamer 1;
- Draai-/kiepraam in de badkamer.

Tweede verdieping
- Voorbereidingen voor het realiseren van 2 volwaardige kamers op zolder, met:
- Extra dubbele wandcontactdoos en één extra loze leiding;
- Voorbereiding voor een extra radiator op zolder.

TYPE G EN G1
De royale twee-onder-één-kapwoning type G EN G1 heeft een aansprekende architectuur en is van alle gemakken voorzien. De woning is zeer ruim met een extra brede beukmaat van 6,3 meter.

Aan de achterzijde van de woning ligt een complete leefkeuken inclusief schiereiland. Vanuit deze prachtige keuken loop je zo door de openslaande deuren je achtertuin in, die zeer gunstig op het zuiden gelegen is. Door de bijgevoegde tuincheque, t.w.v. €1.500,-, kan je de tuin helemaal eigen maken. Aan de voorzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte van de woning.
Op de 1e verdieping vind je de badkamer compleet afgewerkt met een douche, ligbad en een separaat toilet.
Wil je toch iets anders? Zoals een extra uitbouw aan de achterzijde? Of de woonkamer juist aan de achterzijde van de woning? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

SFEER PROEVEN IN LIV
In het LIV Woonbelevingscentrum zijn vier modelwoningen op ware grootte zijn gebouwd.
Je kunt ter plekke ervaren hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien en welk sanitair, tegels en keuken standaard in de woningen worden geplaatst.
Laat je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee in onze brasserie inspireren en informeren over je mogelijkheden.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale March 2019

Residential property types

Of the 29 houses in this project 2 are available

Selling agents

LIV Wooncoach B.V.

Available by phone until 17:30
Call 085 - 0707700

Hans Janssen Garantiemakelaars | Qualis

Available by phone until 17:30
Call 024-3244244
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings