Villa Mariënboom

Nijmegen Sale started
From € 625,000 to € 795,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 6 (6 available)
  • Living area 129 to 241 m²
  • Number of rooms 5

Project Villa Mariënboom

6 riante appartementen in Villa Mariënboom

In de karakteristieke monumentale villa "Mariënboom" worden op korte termijn zes unieke appartementen gerealiseerd. Elk appartement heeft een royale tuin en een eigen parkeerplaats en buitenberging op het terrein. Vier appartementen hebben tevens een ruim balkon. Het privé terrein heeft daarnaast nog extra parkeerplekken voor bezoekers.

Villa Mariënboom is gebouwd in 1910 als hotel. Het pand heeft een rijke geschiedenis en een aantal authentieke elementen zijn nog steeds aanwezig. De villa is prachtig gelegen aan de Groesbeekseweg 428 te Nijmegen. Het stadscentrum, de schouwburg, het concertgebouw en de gezellige cafés en restaurants liggen op fietsafstand. Verder kunt u heerlijke wandelingen maken in de bossen die tegenover de villa liggen.

Aan de voorkant van de villa is de sfeervolle gezamenlijke entree met stenen trap en authentiek bordes. Dit bordes wordt rolstoeltoegankelijk gemaakt. Vanuit de royale centrale hal is elk appartement te bereiken met de lift of via het trappenhuis. De woning is aan de voorkant hoger gelegen dan aan de achterkant waardoor er vier appartementen aan de tuin gesitueerd zijn. Ieder appartement heeft zijn eigen bijzondere uitstraling.

Appartement 1 en 2 hebben beide een prachtig licht woon- en eetgedeelte dat met openslaande deuren aan de riante tuin grenst. In de tuin kunt u de hele dag van de zon genieten. Deze appartementen hebben een groot woonoppervlakte en kunnen qua indeling nog op eigen creatieve wijze verder worden ingevuld.

De grandeur van de villa is met name te zien in appartement 3 en 4. Deze ruimtes hebben mooie details waaronder hoge plafonds met ornamenten, prachtige schouwpartijen en fraaie schuifdeuren.

Verhoogde plafonds en grote raampartijen zijn ook terug te vinden in het appartement op de eerste verdieping. Bijzonder aan dit appartement (appartement 5) zijn de oorspronkelijke sfeervolle galerijbalkons die aan beide zijden van het appartement gelegen zijn.

Appartement 6 heeft twee verdiepingen. Dit ruime appartement is uitermate geschikt om vanuit rust te genieten van de omgeving. Een verrassende hoog afgewerkte loft met authentieke gebinten op de bovenste verdieping kunt u op velerlei manieren gebruiken.

De netto woonoppervlakte van de appartementen varieert van 130 m² tot 241 m². De indeling van de afzonderlijke appartementen is gemaakt door een architect, maar bij voorinschrijving is het nog mogelijk om deze aan te passen. Door de villa te bezichtigen zult u ontdekken dat elk appartement een bijzondere unieke sfeer heeft.
Richtprijs bij casco-oplevering is vanaf € 625.000,- tot € 795.000,- v.o.n. Het is ook mogelijk om het appartement turn-key op te leveren. Aanvang van de bouw is gepland in november 2019, oplevering zal zijn in het voorjaar van 2020.

Appartement 1: 207 m² € 750.000,- v.o.n.
Appartement 2: 241 m² € 795.000,- v.o.n.
Appartement 3: 150 m² € 750.000,- v.o.n.
Appartement 4: 154 m² € 750.000,- v.o.n.
Appartement 5: 129 m² € 625.000,- v.o.n.
Appartement 6: 177 m² € 730.000,- v.o.n.

De indicatieve indeling van de appartementen zijn te bekijken op de afzonderlijke plattegronden die geplaatst zijn bij de foto's.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale August 2019

Residential property types

Of the 6 houses in this project 6 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Villa Mariënboom

From € 625,000 to € 795,000 v.o.n.