De Pimpelmees

Nooitgedacht Construction started
From € 237,900 to € 254,900 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 6 (2 available)
  • Living area 105 m²
  • Number of rooms 4
  • Plot size 130 to 257 m²

Project De Pimpelmees

De Pimpelmees, wonen in het groen van Nooitgedacht.

Planning start bouw, september-oktober 2020!

In het groene Nooitgedacht, direct ten zuiden gelegen van het Brinkdorp Rolde, bouwt Koenen Bouw zes prachtige eengezinswoningen met ruime opzet en veel natuurlijk licht.

De woningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een royale achtertuin. Het project bestaat uit twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Alle woningen hebben voldoende parkeervoorzieningen achter de woning.

De woningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken én openslaande deuren naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een volledig afgewerkte badkamer met toilet, douche en wastafel. De vaste trap naar de tweede verdieping is geschikt voor een extra slaapkamer of een eventuele hobbykamer.

De keuken is straatgericht ontworpen waardoor de woonkamer in directe verbinding staat met de achtertuin middels de openslaande deuren.

De woningen krijgen in de achtertuin een berging. Het dak wordt voorzien van zwarte gebakken dakpannen waardoor ze een stoere uitstraling krijgen en één dakvlak zal volledig worden voorzien van zonnepanelen. Zo woon je comfortabel en duurzaam en ben je klaar voor de toekomst!

Photos

Surroundings

Nooitgedacht ligt direct ten zuiden van het sfeervolle brinkdorp Rolde. Hierdoor zijn alle voorzieningen, zoals een supermarkt, sportverenigingen, basisscholen, huisarts, tandarts en een drogist onder handbereik. Rondom Nooitgedacht bevinden zich diverse recreatieve voorzieningen. Nooitgedacht ligt tussen diverse natuurgebieden, zoals het Balloërveld, en ligt zelf op een uitloper van de Hondsrug.

Nooitgedacht heeft een zeer centrale ligging in de provincie Drenthe. U bent binnen 15 minuten in de binnenstad van Assen en binnen 30 minuten in Emmen. Via de A28 en N33 zijn Groningen, Hoogeveen en Meppel goed bereikbaar. Ook met het open vervoer bent u binnen 20 minuten in Assen.

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Now
Start sale May 2020
Start construction August 2020
Expected delivery April 2021

Residential property types

Of the 6 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Pimpelmees

From € 237,900 to € 254,900 v.o.n.