KVL Centraal - Appartementen

Oisterwijk Sale started
From € 435,000 to € 845,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 22 (22 available)
  • Living area 93 to 142 m²
  • Number of rooms 3 to 8

Project KVL Centraal - Appartementen

KVL is binnenkort 2 kleinschalige woongebouwen rijker in de herkenbare industriële sfeer van het momunentale terrein. Midden in het hart van KVL komen 22 luxe appartementen.

Gebouw A en Gebouw B
De 2 gebouwen met hebben 4 woonlagen en staan tussen De Lakfabriek en het U-gebouw. Er zijn 22 appartementen in verschillende groottes en aantal slaapkamers maar allemaal hebben ze een fijn balkon en zijn luxe afgewerkt. Onder de gebouwen is een verdiepte parkeerkelder dus altijd plek voor de auto. Vanuit de parkeerkelder brengt een lift je naar jouw appartement of penthouse. Elk gebouw heeft een portiek en per verdieping zijn 3 appartementen. Behalve de 4e woonlaag, daar zijn de penthouses met een groot dakterras en 2 penthouses hebben maar liefst 2 badkamers.

Welk type appartement je ook kiest, stuk voor stuk zijn ze prachtig! Kies je voor het enige type C appartement op de eerste woonlaag, of voel jij je straks thuis in het midden van het gebouw in type B of type F? Maar wat denk je van de hoekappartementen type A en type E? Of ga je voor het ultieme penthouse met groot dakterras? Bekijk ze allemaal en vind het appartement dat bij jou past.

Veilige parkeerkerlder
Onder de 2 appartementengebouwen op het KVL terrein ligt een halfverdiepte parkeergarage. De ingang is in Gebouw A aan de straat Ketelhuis. Ook zijn in de parkeerkelder de (fieten)bergingen van de appartementen en fietsenstalling. Er is een fietsgoot die het je makkelijk maakt om met de fiets aan de hand naar beneden en naar boven te lopen. De garage wordt afgesloten met een hek.

Interesse?
Meld je aan op de website van KVL en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan nieuwsbrieven en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale September 2021

Residential property types

Of the 22 houses in this project 22 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

KVL Centraal - Appartementen

From € 435,000 to € 845,000 v.o.n.