NN Kralingen

Rotterdam Sale started
From € 759,000 to € 800,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 54 (4 available)
  • Living area 175 to 200 m²
  • Number of rooms 6 to 7
  • Plot size 175 to 225 m²

Project NN Kralingen

Vol trots presenteren wij u het project NN Kralingen in Rotterdam! Een uniek nieuwbouwproject, want onbebouwde plekken in Kralingen zijn schaars. De ruime statige herenhuizen en tweekappers worden standaard uitgevoerd met 2 badkamers en 4 tot 5 slaapkamers. Door de diverse indelingsvarianten kan de woning naar eigen voorkeur worden samengesteld. De prachtige, krachtige architectuur zorgt voor een stijl die tijdloos is. En dat allemaal in het mooiste stadsdeel van Rotterdam: Kralingen, in de buurt Noordelijk Niertje (NN).

Het plan NN Kralingen is opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd: de Kralingse Zoom met haar groene buffer en Leendert Butterstraat met aanhechting aan de bestaande buurt.

Kralingse Heren (NOG ENKELE BESCHKBAAR)
Aan de Kralingse Zoom staan de woningtypes Kralingse Heren, de moderne versie van het statige herenhuis van vroeger. De woonverdiepingen rijzen boven het maaiveld uit door de halfverdiepte stallingsgarage met twee comfortabele privé parkeerplaatsen per woning en hebben vanuit de woning zicht op de autovrije groenzone voor de woningen.

Kralingse Schouten (ONDER OPTIE/ VERKOCHT)
De woningen van NN Kralingen aan de Leendert Butterstraat sluiten qua typologie aan bij de bestaande straat en worden in dit nieuwbouwplan uitgevoerd als hedendaagse tweekappers met ieder een privé parkeerplaats in de eigen voortuin onder de carport, ruime plattegronden en een heerlijke achtertuin.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale February 2018

Residential property types

Of the 54 houses in this project 4 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings