Nesselande Newport Kopenhagen - app

Rotterdam
From € 389,500 to € 879,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 44 (12 available)
  • Living area 85 to 168 m²
  • Number of rooms 3 to 5
Eyecatcher Hier wonen voelt alsof u elke dag met vakantie bent!

Project Nesselande Newport Kopenhagen - app

Woningaanbod Newport Nesselande Kopenhagen

Verkoop appartementen gestart!

De derde nieuwbouwtoren in Newport Nesselande in Rotterdam is deelproject “ Kopenhagen”, een spectaculair en ambitieus woongebouw met 93 koop- en huurappartementen. De appartementen zijn zeer divers en verschillen qua grootte en prijs en hebben een woonoppervlakte van 85 m2 tot 168 m2. Parkeren kan in de onderliggende stallingsgarage.
Kopenhagen Tower bestaat uit 15 appartementen van circa 103 m2. De appartementen zijn gelegen op de 7e t/m de 21e verdieping. De appartementen in Lakefront variëren van circa 85 m2 tot circa 168 m2 en vindt u op de 1e t/m de 6e verdieping. Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht en een zonnige buitenruimte uitkijkend over Zevenhuizerplas.

Over Rotterdam Nesselande

De nieuwbouwwijk Nesselande ligt ten noordoosten van Rotterdam. Het nieuwbouw project Newport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Het brede strand aan de Siciliëboulevard geeft een heerlijk vakantiegevoel. Aan de Siciliëboulevard en het Maltaplein zijn veel voorzieningen te vinden. Supermarkten, drogisterijen, eetgelegenheden en ijssalons, het is er allemaal. De winkels zijn iedere zondag geopend. De natuur opzoeken? Nesselande een mooi startpunt voor een fietstocht door het aangrenzende Groene Hart. De Eendragtspolder mag daarbij niet overgeslagen worden.
Het is heerlijk wonen in Rotterdam Nesselande!
Rotterdam Nesselande ligt mooi centraal. Via de A20 bent u in luttele autominuten in Rotterdam of Gouda. Ook is er een metrostation in Rotterdam Nesselande waardoor de rest van de Randstad goed bereikbaar is.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 44 houses in this project 12 are available

Selling agent

Scheele Makelaars

Available tomorrow from 9:00
Call 0180-315544
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Nesselande Newport Kopenhagen - app

From € 389,500 to € 879,500 v.o.n.