Alex

Rotterdam Sale started
From € 249,500 to € 347,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 109 (2 available)
  • Living area 52 to 84 m²
  • Number of rooms 2 to 4
  • Plot size 1 m²

Project Alex

Hi! I’m Alex
Your new (best) friend in town

Graag je aandacht: De inschrijving is sinds 6 juni gesloten!

101 twee- en driekamerappartementen van circa 50 m² tot 64 m² en 8 unieke stadswoningen van circa 74 m² tot 85 m². De woningen zijn beschikbaar vanaf €199.500,- t/m €347.000,- v.o.n. inclusief complete keuken en sanitair. Er zijn 67 parkeerplaatsen beschikbaar in de stalingsgarage.

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen... Zie jij jezelf wonen in een betaalbare stadswoning of gelijkvloers appartement in het Lage Land in Prins Alexander? In een gebied dat de aankomende jaren een indrukwekkende ontwikkeling staat te wachten met een variatie aan woon-, werk-, shop- én vrijetijdsfuncties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. I’m Alex, your new (best) friend in town!

Leef met Alex
Alex is een toekomstig nieuwbouwgebouw dat elke leeftijd maximaal woongenot biedt. Lange (werk)dag of simpelweg toe aan een rustmoment? Plof neer in de unieke daktuin en geniet van het zonnetje en de groene omgeving. Thuiskomen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de overdekte garage voor zowel auto als fiets. Op die manier ben je zo thuis: trek die schoenen uit, schenk een wijntje in en neem even jouw moment met de skyline van Rotterdam als uitzicht.

Met Alex kun je alle kanten op
Alex staat midden in het leven en nodigt uit tot spontane ontmoetingen. Of het nou gaat om een vriendelijke begroeting met een pandgenoot of een biertje met de buurman: hier komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Alex heeft de perfecte woningen voor starters of singles, maar is ook een heerlijke plek voor 50- en 60-plussers. Een thuis waar je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Ga wandelend naar het winkelcentrum het Lage Land voor de dagelijkse boodschappen of de Alexandrium Megastores. Of pak de trein, bus, metro of een van de uitvalswegen in de buurt voor andere bestemmingen. Bovendien sta je in no time in het bruisende stadsleven of kom je juist op adem in het vele groen van de omgeving. Net waar jij zin in hebt; kies uit het Kralingse Bos, Lage Bergse Bos of Zevenhuizerplas.

Planning
Kan je ook niet wachten? De verkoop start op 17 mei en de verwachting is dat er in het najaar van 2021 wordt begonnen met de eerste bouwwerkzaamheden.

Genoeg gekletst, lang verhaal kort:
• Wonen in een heerlijke appartement en stadswoning variërend van 53 m² tot 84 m²;
• Inclusief complete keuken en volledige badkamer;
• Genieten van een gemeenschappelijke daktuin;
• Elke woning is voorzien van balkon, loggia of directe ligging aan daktuin;
• Overdekt parkeren en ruime inpandige fietsenstalling;
• Direct gelegen aan het winkelcentrum Het Lage Land;
• Centrale ligging: bos, hartje Rotterdam én uitvalswegen om de hoek.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale May 2021
Expected start construction December 2021
Expected delivery May 2024

Residential property types

Of the 109 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Alex

From € 249,500 to € 347,000 v.o.n.