De Aragonen

Rotterdam Construction started
€ 849,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 2 (none available)
 • Living area 195 m²
 • Number of rooms 6
 • Plot size 340 to 465 m²
Eyecatcher Standaard uitgebouwde villa's in het hart van de badplaats Nesselande

Project De Aragonen

UPDATE! De bouw is gestart, verwachte oplevering vierde kwartaal 2020!

Wilt u royaal wonen in het hart van de badplaats Nesselande? Dat kan! AAN het kindvriendelijke Louis Aragonplein wordt er op dit moment gebouwd aan het kleinschalige nieuwbouwproject “De Aragonen”: twee eigentijdse maar bovenal elegante villa’s met 195 tot 201 m2 woonopervlakte! De woningen liggen op percelen van 340 tot 465 m2 eigen grond en beschikken beide over een garage.

Neem contact op met ons kantoor, wij maken graag een afspraak met u op kantoor om alle ins en outs van dit project te bespreken.

WONINGEN
In De Aragonen is het met een gebruiksoppervlakte van circa 195 m² voor villa 1 en circa 201 m² voor villa 2 (exclusief garage), verdeeld over 3 woonlagen, buitengewoon riant wonen. Beide villa’s zijn in de basis voorzien van maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en een zeer lichte, uitgebouwde woonkamer met leefkeuken. Door de vele ramen die van vloer tot plafond lopen geniet u in elk vertrek van een ongekende hoeveelheid daglicht.

De percelen van De Aragonen worden ontsloten vanaf het Louis Aragonplein. Op de percelen is voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto’s en de woningen worden standaard voorzien van een garage.

De villa’s zijn qua lay-out nagenoeg gelijk aan elkaar, maar zijn verschillend georiënteerd ten opzichte van de straat. Qua maat en schaal sluiten de woningen aan op de omliggende bebouwing aan de Laan van Avant-Garde en het Louis Aragonplein. De aansluiting met de omgeving wordt extra versterkt door het materiaalgebruik, in rood bruin metselwerk en antraciet dakpannen, wat herkenbaar is voor alle woningen in de straat.

• Villa 1: Gelegen aan de Laan van Avant-Garde, perceel ca. 465 m², woonoppervlak ca. 195 m².
• Villa 2: Gelegen aan het Louis Aragonplein, perceel ca. 340 m², woonoppervlak ca. 201 m².

DE LOCATIE
De Aragonen krijgen vorm op het perceel grond dat gelegen is tussen de Laan van Avant-Garde en het doodlopende Louis Aragonplein met groot speelveld en speeltuin in het midden. Nu nog een graslandschap, maar straks het decor voor 2 prachtige woningen. Een bijzonder plekje. Gelegen tussen het historische lint van De Wollefoppenweg en de kindvriendelijke nieuwbouwwijk. Op loopafstand van de Zevenhuizerplas met al haar bijbehorende recreatieve voorzieningen en op fietsafstand van onder andere het prachtige natuurgebied de Eendragtspolder. Daarnaast beschikt de badplaats Nesselande over alle benodigde (commerciële) voorzieningen die u in het dagelijks leven nodig heeft. En mocht u toch niet vinden wat u zoekt? Dan is er altijd nog de directe metroverbinding vanuit Nesselande met het levendige centrum van Rotterdam.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Start sale October 2019
Start construction December 2019

Residential property types

Of the 2 houses in this project none are available

 • De Aragonen

  Detached residential property € 849,000 v.o.n.
  • living area 195 m² Living area
  • number of rooms 6 rooms
  House Living area Rooms Price
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) Sold under reservation 195 m² living area 6 rooms € 849,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Sold 201 m² living area 6 rooms € 825,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Aragonen

€ 849,000 v.o.n.