Buitenhof Oost fase 3

Tilburg
From € 243,000 to € 595,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 41 (none available)
  • Living area 112 to 198 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 130 to 643 m²

Project Buitenhof Oost fase 3

Butienhof Oost fase 3
Aan de westrand van Tilburg, in het groene Koolhoven Buiten, ligt Buitenhof Oost. Als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, prachtig ingebed in het unieke, waterrijke natuurgebied de Dongevallei. Hier kun je al je woonwensen realiseren. Het wonen is er overweldigend mooi!

Belangstelling in dit project? Meld je bij de een van de verkopende makelaars of check de projectwebsite.

Ligging:

Zo gevarieerd als de natuurlijke omgeving is, zo divers is Buitenhof Oost. Deze derde fase heeft weer een heel eigen uitstraling, net even anders dan de eerste twee fases. Natuurlijk weer met woningen in verschillende varianten, allemaal met talloze mogelijkheden om je eigen indeling en afwerking te bepalen.

Kies bijvoorbeeld voor een tussenwoning of een van de prachtige hoekwoningen met een mooie pergola aan de voorzijde. Hier heb je de mogelijkheid om direct aan de natuur te wonen. Of ga voor een tussen- en hoekwoning waar je voor de deur kunt parkeren en waar je direct deel uitmaakt van de levendigheid in de wijk. De twee-onder-een-kapwoningen zien er niet alleen anders uit dan de woningen die al in Buitenhof Oost gebouwd worden, ook de indeling is verrassend anders. Gaat je voorkeur uit naar een vrijstaande woning? Ook die zijn beschikbaar, in drie verschillende varianten.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 41 houses in this project none are available

Selling agents

Hart van Brabant Makelaardij

Available by phone until 17:30
Call 013-5835000

Van de Water Makelaars

Available by phone until 17:30
Call 013-5952952
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings