Park Centraal | fase 6

Tilburg
From € 279,950 to € 449,950 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 22 (1 available)
  • Living area 126 to 172 m²
  • Number of rooms 5 to 6
  • Plot size 145 to 307 m²

Project Park Centraal | fase 6

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden. In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark.

Fase 6
In Park Centraal fase 6 komen 22 koopwoningen en 6 huurwoningenwelke gelegen zijn aan aan lange, groene laan. Zowel hoek - en rijwoningen van het type Campanula en Dotterbloem komen terug in dit plan maar ook diverse twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool. Ook komt het type Honingklaver weer voor in fase 6. Diverse woningen zijn voorzien van een garage en hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

Alle woningen zijn standaard duurzaam en comfortabel. Zo komt er vloerverwarming- en koeling, worden pv-panelen toegepast en wordt een combiwarmtepomp aangebracht. Dat is goed voorbereid op de toekomst!

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 22 houses in this project 1 is available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Park Centraal | fase 6

From € 279,950 to € 449,950 v.o.n.