De Kade fase 1

Veenendaal Sale started
From € 317,250 to € 325,750 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 52 (2 available)
  • Living area 119 to 123 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 125 to 164 m²

Project De Kade fase 1

NOG MAAR ENKELE WONINGEN TE KOOP!

De Kade fase 1 is gestart met de verkoop van 52 rijwoningen. De woningen in De Kade zijn door hun indeling, formaat en prijs uitstekend geschikt voor starters of als tweede stap in een wooncarrière. De woningen hebben een grote variantie in aanzicht, die opvallen door de verschillende kleuren steen en geveltypen, van sober klassiek tot modern met een vleugje ‘industrieel’.

Prijzen vanaf €257.500,- v.o.n. tot €365.000,- v.o.n.

Kenmerken:
- Ruime tuinen van circa 10 tot 16 meter diep
- Inclusief carport op eigen terrein
- Gasloos en energiezuinig
- Standaard zonnepanelen
- Veel wooncomfort door warmte en koeling via de vloer
- Berging in de achtertuin
- Drie slaapkamers en een badkamer met raam op de eerste verdieping
- Vrij in te delen zolderverdieping met aansluiting voor een wasmachine

Zoek je privacy? In de ruime, lichte woningen of in de achtertuinen, in De Kade geniet je volop van je gezin. Alle huizen hebben óók een stedelijke voortuin, perfect geschikt om het leven met de buurt te delen. Voor gezinnen met kleine kinderen is er midden op het eiland een centraal parkje met speeltoestellen en bankjes, waar ze veilig kunnen spelen en de ouders samen een oogje in het zeil kunnen houden. De wijk is omringd door brede waterwegen met verharde kades. Dit betekent waterpret in de zomer en natuurlijk schaatsen in de winter!

Specifieke wensen? Wij bieden je de mogelijkheid de woning aan te passen met diverse opties. Een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. In De Kade gaan jouw woondromen in vervulling!

Omgeving:
Veenendaal is een middelgrote gemeente met een levendig centrum, dat vanuit De Kade gemakkelijk te bereiken is. Met de fiets is het nog geen tien minuten. In Veenendaal-oost zelf zijn trouwens alle voorzieningen, van een supermarkt tot medische faciliteiten. Dus je kunt voor de belangrijkste dagelijkse behoeften gewoon in je eigen wijk terecht.

Veenendaal-oost ligt pal aan de ‘Groene Grens’, een natuurlijk recreatiegebied dat uitnodigt tot picknicken, barbecueën, maar ook lekker joggen en fietsen. Dit gebied bevindt zich tussen de Dragonderweg en de Zuiderkade. Deze groene zone zorgt niet alleen voor een natuurlijke grens tussen Veenendaal en Ede, maar houdt ook de landschappelijke waarden van het Binnenveld in stand. Daarnaast is er een compleet sportpark op een paar kilometer afstand. Dus opgroeiende kinderen kunnen gewoon veilig op de fiets naar voetbal, hockey of tennis.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij jou thuis, dan komen wij graag met je in contact.
De verkoop van dit project wordt verzorgd door Vastgoed Concept Makelaars (0318-50 43 45) en Ditters Makelaars (0318-52 99 68).

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale March 2019

Residential property types

Of the 52 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings