Park Vronesteyn

Voorburg
From € 1,424,850 to € 1,729,850 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 4 (1 available)
 • Living area 177 to 248 m²
 • Number of rooms 5 to 7
 • Plot size 319 to 777 m²

Project Park Vronesteyn

Park Vronesteyn is een kleinschalige ontwikkeling ontworpen met oog voor details en een voorliefde voor historische stijlkenmerken. Dat ziet u direct. Architectenburo Van Vliet uit Leidschendam heeft de uitbreiding van de Oranjerie en de overige drie royale villa’s ontworpen. Luxe, comfortabele, moderne villa’s die voldoen aan hedendaagse, hoge eisen. Wie straks binnenstapt in één van de villa’s voelt direct de ruimtelijkheid, ervaart het licht en de schoonheid. De indeling, woonkamer en leefkeuken maken de begane grond een fijne plek. Ook op de verdieping ervaart u dit wooncomfort waar u altijd van heeft gedroomd.

Villa Oranjerie
Rijksmonument de Oranjerie heeft een hoge monumentwaarde als historisch functioneel onderdeel van de buitenplaats Eemwijk. Dit bijzondere gebouw is één van de vier villa’s van Park Vronesteyn. Een eigentijdse aanbouw zorgt voor extra woonplezier naast de twee volwaardige woonlagen. De aanbouw is visueel ‘los’ geplaatst. Hierdoor komt het oorspronkelijke aanzicht van de Oranjerie sterker naar voren. Villa Oranjerie wordt tevens uitgevoerd met een fraai souterrain met ruime stahoogte, voorzien van een grote lichtstraat voor natuurlijke lichtinval, een mooie werkplek of sportruimte.

Van binnenuit zijn de twee gebouwen verbonden via een glazen doorgang. In het ‘bestaande’ deel is op de begane grond een ruime living gesitueerd met een open keuken. Via een stijlvol uitgevoerde houten trap begeeft u zich naar de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet. In de nieuwe aanbouw treft u nog een slaapkamer en badkamer aan. Dit maakt de Oranjerie uitermate geschikt als multifunctionele villa. Praktisch voor nu én voor later.

Villa Olive
Wat opvalt aan deze moderne villa is het speelse verloop. Dit geeft lucht en ruimte tussen de villa’s en het versterkt de beleving van het wonen aan een groene buitenplaats. De kleurencompositie van de gevelmaterialen in donkere en lichte aardse tonen geven de villa een stoere en eigentijdse stijl.

Villa Sienna
De symmetrische opzet van de villa maakt dat de kavel optimaal benut wordt en de villa fraai in de omliggende eigen tuin ligt. De villa heeft een klassiek moderne stijl met een warme, licht oranje steen. De bijzondere kap benadrukt de unieke vormgeving van deze villa.

Villa Jasmine
Als achterste villa sluit deze het gezamenlijke erf af. De vorm van de moderne villa beweegt mee met het perceel waardoor er optimaal van de ruimte rondom gebruik wordt gemaakt. Deze villa heeft een extra grote tuin die desgewenst in twee delen opgedeeld kan worden. Met een witgeschilderde bakstenen gevel en donkere kozijnen past de villa prachtig in het geheel.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 4 houses in this project 1 is available

 • Oranjerie

  Detached residential property € 1,424,850 v.o.n.
  • living area 177 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Park Vronesteyn 12 BNR 1 177 m² living area 5 rooms € 1,424,850 v.o.n.
 • Jasmine

  Detached residential property € 1,729,850 v.o.n.
  • living area 245 m² Living area
  • number of rooms 7 rooms
  House Living area Rooms Price
  Park Vronesteyn 12 BNR 4 Sold 245 m² living area 7 rooms € 1,729,850 v.o.n.
 • Olive

  Detached residential property € 1,639,850 v.o.n.
  • living area 248 m² Living area
  • number of rooms 6 rooms
  House Living area Rooms Price
  Park Vronesteyn 12 BNR 2 Sold 248 m² living area 6 rooms € 1,639,850 v.o.n.
 • Sienna

  Detached residential property € 1,674,850 v.o.n.
  • living area 246 m² Living area
  • number of rooms 7 rooms
  House Living area Rooms Price
  Park Vronesteyn 12 BNR 3 Sold 246 m² living area 7 rooms € 1,674,850 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings