Parq Residence

Wassenaar Construction started
From € 875,000 to € 975,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 35 (none available)
  • Living area 160 to 187 m²
  • Number of rooms 3 to 4

Project Parq Residence

Comfortabel wonen en comfortabel leven, het kan in Parq Residence aan de Schouwweg in Wassenaar. In dit Rijksmonument en in de geplande nieuwe vleugel worden 35 nieuwe luxe appartementen ontwikkeld die u alle luxe en comfort bieden die u zich maar kunt wensen.

Geheel conform planning is op 1 december 2017 gestart met de bouw. Een model appartement in het Rijksmonument is op afspraak te bezichtigen.

De sfeervolle ruimtes, het karakter van het gebouw, de schitterende lichtinval en het uitzicht op de monumentale tuin maken ieder appartement uniek. Parq Residence ligt in een groene, bosrijke omgeving in Wassenaar, dichtbij het strand en het centrum van Den Haag.

Het monumentale pand stamt uit 1933 en is ontworpen door de bekende architect Samuel de Clerq. Met de ontwikkeling van de appartementen en de bouw van de nieuwe vleugel wordt het gebouw aan deze tijd aangepast, met behoud van het oorspronkelijke karakter.

Comfortabele appartementen
De 33 appartementen en 2 studio’s variëren van 147m2 tot 236m2 en beschikken over een royaal balkon of dakterras. De verrassende nisjes, hoge ramen, authentieke openslaande deuren en de bijzondere indeling geven ieder appartement een eigen karakter. Bovendien beschikt elk appartement over twee parkeerplaatsen ( waarvan minimaal 1 in de ondergrondse parkeergarage).

De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit en voor de royale badkamer en keuken worden merken gebruikt met de juiste luxe uitstraling. De indeling van de badkamer en keuken is flexibel, u kunt deze dus helemaal aanpassen aan uw specifieke woonwensen.

-- De oplevering vindt najaar 2019 plaats.

Monumentale tuin
Parq Residence wordt omringd door een monumentale tuin. De imposante oprijlaan, schitterende waterpartijen, de perken met eeuwenoude bomen en het uitgestrekte grasveld zorgen voor een heerlijke ambiance en een optimaal gevoel van buiten wonen.

Middenin de natuur
De ligging van Parq Residence is perfect. Bewoners kunnen genieten van de bosrijke omgeving en het strand ligt op steenworp afstand. Wilt u op een plezierige manier fit blijven, dan kunt u terecht op de prachtig aangelegde tennisbanen van tennisvereniging Oud Wassenaar, de 18-holes golfbaan van de Koninklijke Haagsche Golf en Countryclub, de 9-holes golfbaan van de besloten club Golf Groendael. U kunt natuurlijk ook een heerlijke wandeling maken op het nabijgelegen Landgoed Clingendaal.

Wassenaar en Den Haag
Voor wie op zoek is naar meer bedrijvigheid: het charmante dorp Wassenaar ligt om de hoek. Hier vindt u gezellige koffie- en lunchgelegenheden en kwaliteitswinkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast ligt Parq Residence dichtbij het centrum van Den Haag. Een stad vol met gerenommeerde musea, stijlvolle modewinkels, de beste speciaalzaken, hotspots voor goede koffie en befaamde restaurants.

Bereikbaarheid
Parq Residence is van alle kanten goed bereikbaar. Zo ben u via de A4 snel in Amsterdam en op Luchthaven Schiphol.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Start sale March 2017
Start construction December 2017

Residential property types

Of the 35 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings