NIEUWE DORP CORNEILLE (appartementen)

Zoetermeer Construction started
From € 317,500 to € 345,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 44 (1 available)
  • Living area 73 to 82 m²
  • Number of rooms 3

Project NIEUWE DORP CORNEILLE (appartementen)

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de projectwebsite nieuwedorp.nl

Kies je voor een heerlijke tuin op de begane grond of voor een balkon met een fantastisch uitzicht? Aan jou de keuze wanneer je kiest voor één van de comfortabele appartementen in Nieuwe Dorp. Wil je meer weten over het project, kijk voor meer informatie op de appartementenzoeker en laat alvast je voorkeur voor bouwnummer achter!

Je vindt de appartementen verdeeld over vier en vijf verdiepingen in de twee gebouwen. Daardoor heb je volop keuzevrijheid. De grootte van de appartementen varieert van 62 tot 82 vierkante meter. Vanuit de hal heb je toegang tot verschillende ruimtes: de woonkamer, je master bedroom en de tweede slaapkamer. Vanuit de royale woonkamer met een breedte van bijna 7 meter met open keuken loop je zo de tuin in of naar je ruime balkon.

In de ruime badkamer vind je het toilet, een comfortabele douchehoek en een wastafel. Daarnaast heb je een extra toilet voor visite. Tot slot is er een afgesloten technische ruimte waar je de aansluitpunten voor de wasmachine vindt. Fietsen, mountainbike of motorrijden? Het kan allemaal. Jouw appartement beschikt namelijk over een eigen berging op de begane grond en je hebt een eigen parkeerplaats voor de deur. Wat wil je nog meer?

Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Tikkertje spelen op straat, het gras maaien op zaterdag of een gezellige buurtbarbecue in je eigen achtertuin. Wonen in een dorp heeft zo z’n charme. Dat geldt zeker ook voor wonen in de stad. Een drankje doen op het terras, uitgaan met vrienden of een dag heerlijk shoppen. Voor wie niets wil missen van de levendigheid in de stad en toch wil genieten van de rust in een dorp is er Nieuwe Dorp. Hier vind je het beste van beide op één woonadres!

Locatie & Omgeving
Nieuwe Dorp is een ruim en groen opgezet plan. Hier kun je de hele dag heerlijk buiten zijn. En wat dacht je van uitwaaien op het strand, een avond naar het theater of met de kids naar een familiepark. Op nog geen half uur rijden van Den Haag hoef je je geen moment te vervelen.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Now
Start construction July 2021
Expected delivery July 2022

Residential property types

Of the 44 houses in this project 1 is available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings