• Sold

Groene Heuvels 89 6644 KX Ewijk

Hightlighted features

  • 83 m² living area
  • 518 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 183,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 5, 2022
Date of sale
May 16, 2022
Term
5 weeks

Description

Wat een buitenkans! Een prachtig afgewerkte, vrijstaande woning met royale tuin, te midden van de natuur. Let op. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Het vakantiehuis is gelegen op vakantiepark ‘t Broeckhuys en is voorzien van vele gemakken zoals een enorme tuin rondom, drie slaapkamers, een onlangs opgeknapte badkamer met inloopdouche en een luxe keuken met inbouwapparatuur.

De woning is gunstig gesitueerd op het grote perceel van ruim 500 m2 waardoor er in de tuin rondom optimaal gebruik gemaakt kan worden van (zon)licht. Je zou je privétuin eigenlijk niet meer uit hoeven, maar ook op het park is veel te doen. Zo heeft het een groot reactie(zwem)meer, een binnenzwembad, horeca, midgetgolf en bowling, maar ook in de nabije omgeving is veel te beleven, bijvoorbeeld in de naastgelegen stad Nijmegen.

Benedenverdieping

Bij binnenkomst door de voordeur, bereiken we de hal die toegang geeft tot de woon-, bad- en slaapkamer op de begane grond. De benedenetage heeft een aparte wasruimte met plek voor wasmachine en droger, een separaat, modern toilet en een meterkast. De woonkamer en open keuken bevatten veel raampartijen en openslaande deuren die zorgen voor veel licht. De neutrale vloer en de lichtgrijze raambekleding geven een rustige, prettige sfeer. Het uitzicht vanaf de woonkamer is enkel groen. Eigenlijk wil je meteen door naar buiten, maar eerst praten we nog even door de rest van het huis.

De open keuken heeft een L-vorm en is functioneel uitgerust met inbouwapparatuur, witte kastjes en een zwart aanrechtblad. Als het geen weer is om te barbecueën, kun je hier heerlijk kokkerellen. De keuken heeft een vaatwasser, een vierpits gasstel met afzuigkap, een vaatwasser, een combimagnetron, een koelkast met vriesgedeelte en veel bergruimte waaronder een fraaie onderhoekkast met caroussel.

De badkamer bevindt zich beneden en heeft een moderne, antraciete vloertegel en grote witte tegels op de wand. De inloopdouche, de dubbele wastafels en een designradiator maken het af. Het separate toilet heeft dezelfde tegel combinatie en heeft een fonteintje.

De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond en biedt ruimte aan een tweepersoonsbed.

Bovenverdieping

Door middel van een vaste, houten trap bereik je de eerste etage die in zijn geheel is voorzien van dezelfde vloer als beneden. Je bevindt je direct in ruime overloop die deels zou kunnen dienen als opslag- of kofferruimte. Aan beiden kanten van de overloop vind je een slaapkamer die eveneens voldoende ruimte bieden voor 2, of zelfs 3 personen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een Frans balkon. De kamer aan de achterzijde geeft toegang naar een bergruimte en de cv-ruimte met een splinternieuwe Nefit CW5 CV ketel (2021).

De tuin

Buiten is waar je wilt zijn en in deze privétuin is het goed toeven. Naast het ruime terras en het gazon zijn er genoeg mooie plekjes te vinden waar je even helemaal tot rust komt. De tuin bevat een tuinhuisje en is omringd door grote, volwassen bomen die zorgen voor veel privacy. Als je gelukt hebt, kan er zomaar een hertje voorbij dartelen!

Het park

‘t Broeckhuys is onlangs helemaal opgeknapt en is voorzien van vele gemakken en voorzieningen. Zo is er een horecagelegenheid waar je eten kunt afhalen, maar ook heerlijk kunt genieten op het grote

terras. Er zijn diverse activiteiten te doen zoals bowlen, zwemmen of midgetgolfen. Ook voor kinderen is er meer dan genoeg te doen. Er zijn meerdere speeltuinen te vinden op het park en bij de grote plas kunnen ze heerlijk spelen op het strand. Ook is er een kinderboerderij, een kidsclub en is er een binnenspeeltuin. Aan de overkant van de plas is een paintball/ klimpark te vinden wat garant staat voor vele uren speelplezier. De Groene Heuvels is eveneens een echte duik spot. Vanwege de grote diepte en het helder water wordt en vaak gedoken.

Omgeving

Het park ligt tussen de vele weilanden en bevindt zich in een zeer natuurrijke omgeving. Echter is de drukte gemakkelijk op te zoeken. Nijmegen ligt immers om de hoek. Het park is gunstig gelegen ten opzichte van het Rijkswegennet de A73, A50 en de A15.

Kosten

– basisbijdrage park E 620,63 per jaar

– erfpacht E 340,61 per jaar

Bedragen zijn indicatief en geïndexeerd. Uiteraard ook afhankelijk van gemeentelijke tarieven.

Steekwoorden/bijzonderheden

Recreatiewoning - permanente bewoning niet toegestaan

Bouwjaar: 1995

Inhoud: ca. 270 m3

Perceeloppervlakte: 518 m2

Royaal perceel

Veel privacy

Nabij recreatiegebied

Gemoderniseerde keuken, badkamer en toilet

In 2021 voorzien van een nieuwe (laminaat)vloer

Dubbele beglazing

Tuin gesitueerd op het Westen

Drie slaapkamers

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- opkoopbeschermingsclausule
- funderingsclausule
- bouwkundige keuringsclausule
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 183,000 kosten koper
Status
Sold
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1995
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
83 m²
Plot size
518 m²
Volume in cubic meters
299 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit CW5 (gas-fired combination boiler from 2021, in ownership)

Cadastral data

EWIJK D 316
Cadastral map
Area
518 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, alongside water, outside the built-up area, rural and in recreational park
Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.