Spadinalaan 94 t/m 266

Amsterdam
Van € 1.070 tot 2.000 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 86 (geen beschikbaar)
 • Wonen 54 tot 136 m²
 • Aantal kamers Onbekend

Omschrijving

De Halve Maen, vernoemd naar een schip van de VOC, maakt onderdeel uit van het Residentieel Kwartier op Overhoeks.

Aantrekkelijk, licht en ruim wonen
De Halve Maen is een aantrekkelijk woongebouw met een bescheiden hoogte van acht lagen. Kenmerkend zijn de uitzonderlijk grote buitenruimten in combinatie met de ruimtelijke opzet van de appartementen. De raampartijen van plafond tot vloer met enorme schuifpuien geven elk appartement veel lichtinval, het ‘buiten = binnen’ gevoel. De differentiatie in plattegrondtypen geeft het gebouw een speels karakter en de consument veel keuzevrijheid. De plattegronden zijn gericht op woongemak; ruime vertrekken, veel lichtinval, ruim bemeten badkamers, prettige entrees en altijd een extra bergruimte op de begane grond van het gebouw. Elk appartement is luxe afgewerkt met hoogwaardig sanitair, toilet en veelal ligbad en/of dubbele wastafels. De moderne keuken is voorzien van vaatwasser en magnetron en sommige appartementen beschikken zelfs over een kookeiland. Elk appartement heeft een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De Halve Maen heeft aan de voorzijde van het gebouw een semi-afgesloten collectieve binnentuin.

De appartementen variëren in oppervlakte van circa 54 tot circa 136 m2 en er zijn twee-, drie-, vier- en vijfkamer-appartementen met ruim balkon of terras. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Getoonde interieurfoto's zijn ter impressie. De huurwoning wordt zonder meubels of stoffering verhuurd.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 86 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • appartementen

  Galerijflat Van € 1.070 tot 2.000 /mnd
  • wonen 54 tot 136 m² wonen
  • aantal kamers onbekend
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Spadinalaan 94 t/m 266

Van € 1.070 tot 2.000 /mnd