Blerickpad 3 t/m 11, Landgraafstraat 4 t/m 52

Arnhem
Van € 951 tot 1.074 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)
  • Wonen 145 m²

Omschrijving

De woningen aan de Landgraafstraat en Blerickpad zijn gelegen in de wijk Laar-Oost in Arnhem-Zuid. De rustige woonwijk grenst aan het recreatiegebied ‘Rijkerswoerdse Plassen’ waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Deze bijzonder charmante, gezellige vrijstaande eengezinswoningen liggen in een rustige woonomgeving met veel groen, grenzend aan de achterzijde van een park en de Rijkerswoerdse plassen.

De woningen zijn als volgt ingedeeld:
Entree in de hal met toilet, royale Z-vormige woonkamer met open haard en half open keuken met aansluitende berging en doorgang naar de achtertuin. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen en de 1e badkamer v.v. een 2e toilet, ligbad en douchegelegenheid. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer en een 2e badkamer v.v. douchecel en wastafel. Daarnaast is op de zolder voldoende bergruimte en ruimte voor de wasmachine.

Ligging
Deze woningen zijn gelegen in een ruimopgezette en rustige buurt in de Laar-Oost in Arnhem. De woningen zijn gelegen nabij winkels, scholen en zijn goed bereikbaar via de rijkswegen de A325 en de A50. Ook het station Arnhem-Zuid is gemakkelijk en snel te bereiken. Arnhem biedt voldoende mogelijkheden betreft sport en ontspanning. Grenzend aan de woonwijk bevindt zich het recreatiegebied ‘Rijkerswoerdse Plassen´, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Eengezinswoningen

    Hoekwoning Van € 951 tot 1.074 /mnd
    • wonen 145 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Blerickpad 3 t/m 11, Landgraafstraat 4 t/m 52

Van € 951 tot 1.074 /mnd