Mr. Samuel Houtenhof 2 t/m 82

Arnhem
Van € 641 tot 730 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 41 (geen beschikbaar)
 • Wonen 60 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Complex
Het appartementengebouw omvat 41 zelfstandige appartementen en is onderverdeeld in vijf woonlagen. Alle appartementen zijn overdekt te bereiken via de hoofdingang die uitkomt op de centrale hal, met daarin de lift. Het trappenhuis bevindt zich tevens in deze centrale hal. Op de begane grond is voor iedere woning tevens een box-ruimte aanwezig. Rondom het gebouw zijn parkeervoorzieningen aangelegd op openbaar terrein.

Omgeving
De provinciehoofdstad Arnhem telt ruim 135.000 inwoners en is een volwaardige stad aan de Rijn, met alle denkbare winkel- en centrumvoorzieningen.Het complex is gelegen in het uitbreidingsgebied Rijkerswoerd te Arnhem-Zuid.
In het centrumgebied bevinden zich ook de voorzieningen die door veel bewoners bezocht worden zoals winkels, scholen, sociaal culturele instellingen, medische voorzieningen en sportaccommodaties. Rijkerswoerd wordt gekenmerkt door haar groenvoorzieningen, welke gelijkmatig over de wijk zijn verspreid. Naast het wijkpark fungeren alle groengebieden als zogenaamd buurtgroen. Daarin zijn ook vier speelplaatsen voor kinderen ingericht, verspreid over de wijk.

Het openbaar vervoer is geregeld door middel van een stadsbus, welke op loopafstand van het gebouw een halte heeft aan de Marga Klompélaan. Op korte afstand van de woningen is bovendien een supermarkt gevestigd. Rijkerswoerd is ook uitstekend te bereiken per auto. De wijk is gelegen nabij de oprit A325 naar knooppunt Ressen en nabij de Pleyroute naar knooppunt Velperbroek.

Doelgroep

In dit complex richten wij ons op een specifieke doelgroep met een inkomenseis van minimaal 3,5 x de kale huur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Mr. Samuel van Houtenhof 2 t/m 82

  Portiekflat Van € 641 tot 730 /mnd
  • wonen 60 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Mr. Samuel Houtenhof 2 t/m 82

Van € 641 tot 730 /mnd