Brinklaan 138 A 1 t/m 138 C 33 1404 Bussum

Van € 750 tot 1.380 /mnd

Omschrijving

Complex

Alle appartementen zijn zeer divers van opzet en beschikken allen over een royale buitenruimte. Enkele van de grootste appartementen op de bovenste etages hebben zelfs drie terrassen. Voor ieder wat wils!

Het complex bestaat uit drie gebouwen en bevat meer dan 9 verschillende typen appartementen.

De woning

De woningen worden verwarmd door middel van een vloerverwarmingssysteem die geprojecteerd is als de zogenaamde hoofdverwarming. De ruimtetemperatuur in uw appartement wordt gemeten en geregeld met een ruimtethermostaat in de woonkamer. De slaapkamers zijn regelbaar door middel van een extra ruimtethermostaat in de grote slaapkamer. In de badkamer wordt een elektrische badkamerradiator met thermostaat geplaatst.

Tevens beschikt de woning over een luxe volledig ingerichte keuken van het merk Bruynzeel met een composiet stenen Quartsiet blad in de kleur Easy Miner. Ter plaatse van de gaskookplaat is een RVS achterwand aangebracht. De keuken is voorzien van een RVS 1,5 spoelbak, gaskookplaat, recirculatie afzuigkap, koel-vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en een keukenkraan.

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Brinklaan 138 A 1 t/m 138 C 33 (Het Gewest)

    Portiekflat Van € 750 tot 1.380 /mnd
    • wonen 63 tot 110 m² wonen
    • aantal kamers 3 kamers
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.