Spui, Stadsbaken

Den Haag
Van € 1.000 tot 1.450 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 72 (2 beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 125 m²
 • Aantal kamers Onbekend

Omschrijving

Luxe & licht! Dat zijn de kenmerken van wonen in Stadsbaken. Overal grote raampartijen met openslaande deuren, vanaf het plafond tot de grond. Zo mis je niets van het fantastische uitzicht op de stad.

Compleet en hoogwaardig: "citychic"
In Stadsbaken huur je een comfortabele woning met een strakke witte keuken inclusief Siemens inbouwapparatuur, vloerverwarming, mooie badkamer met ligbad en aparte douche, ruim balkon, berging en zo fijn in de stad ... een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Woonoppervlak vanaf 80 tot en met 125 m2.

Het “Village”-gevoel in Den Haag
De markante top van Stadsbaken, in de vorm van een parabool, geeft het Stadsbaken internationale allure. Het gebouw, met 15 verdiepingen, markeert de entree naar de binnenstad van Den Haag. Hier woon je op loopafstand van het rijke culturele en culinaire uitgaansleven waar Den Haag zo om bekend staat. Wil je de rust op zoeken? In 10 tot 15 minuten fietsen ben je aan zee, in de duinen of in het bos. Je woont nabij uitvalswegen, het Centraal Station van Den Haag en station Hollands Spoor en diverse bus- en tramverbindingen. De bereikbaarheid is uitstekend!

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm, deze kunt u terugvinden onder de huurvoorwaarden op de website. Heeft u interesse in deze woningen? Laat dan direct een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u in.

Let op: aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 72 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Spui - Stadsbaken

  Portiekflat Van € 1.000 tot 1.450 /mnd
  • wonen 80 tot 125 m² wonen
  • aantal kamers onbekend
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Spui 312 87 m² wonen 3 kamers € 1.220 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Spui, Stadsbaken

Van € 1.000 tot 1.450 /mnd